Kiemelkedő tulajdonságok egyetlen termékben: Icopal Universal WS
2023.12.15.

A BMI Csoport tagjaként a BMI Villas a lapostetős fedések és a vízszigetelés területén kínál minőségi megoldásokat. A széles termékportfólió most egy olyan új, egy rétegben alkalmazható termékkel bővült, amely kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően hamar a szakkivitelezők egyik kedvencévé válhat.





Miért válasszuk?

Az Icopal Universal WS egy olyan stabil és egyedülállóan tartós, egy rétegben alkalmazható, FLL minősítéssel rendelkező gyökérálló vízszigetelő lemez, amely könnyebb, mint a hagyományos, kétrétegű tetőszigeteléshez alkalmazható bitumenes lemezek, emellett rendkívül erős és rugalmas, így kifejezetten előnyös választás, ha tartós csapadékvíz elleni szigetelést szeretnénk kialakítani.

Felhasználhatóságát tekintve nem ismer határokat: nemcsak járható tetők és terasztetők, de zöldtetők csapadékvíz elleni szigeteléséhez is praktikus választás lehet, legyen szó akár új építésről vagy felújításról. Alkalmas intenzív és extenzív zöldtetők kialakításához, rezgésnek, vibrációnak és nagyobb lehajlásnak kitett tetőkhöz is.

A széleskörű felhasználhatóság mellett a vízszigetelő lemez kiváló mechanikai tulajdonságokkal és UV-állósággal rendelkezik. Mivel teljes egészében újrahasznosítható, így bizonyíthatóan hozzájárul a káros környezeti hatások csökkentéséhez.

ZÖLD MEGOLDÁS, NEM CSAK ZÖLDTETŐKHÖZ!

Számos előnnyel jár, ha a komplett zöldtető rétegrendet Universal WS felhasználásával alakítjuk ki. Mivel a tetőre szánt növények gyökereivel szembeni ellenállósága kiemelkedő, egyedülállóan tartós vízszigetelő réteget biztosít, a hosszú élettartamot pedig a termék összetevői, felépítése és minősége együttesen garantálják. Nagy mechanikai ellenállóképessége felülmúlja ezen a területen a klasszikus PVC szigetelő lemezek tulajdonságait.

Energiahatékony tippek a BMI-tól: A zöldtetők kiváló védelmet nyújtanak a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben is, hozzájárulnak a fűtés és hűtés költségeinek csökkentéséhez, illetve a csapadékvíz megfelelő elvezetéséhez, természetesen vonzó megjelenést kölcsönözve a tetőnek.

AKÁR 20 ÉV KITERJESZTETT VÍZZÁRÓSÁGI GARANCIA

A termék mellett szól az is, hogy a termékre vonatkozó 20 év vízzárósági garancia mellett nemcsak elsősorban a kivitelezőknek, hanem a házban élőknek is megnyugvást nyújthat: a BMI Magyarország akár 20 év kiterjesztett garanciát is vállal az előírt teljes rétegrend beépítése esetén az Universal WS vízszigetelő lemez, illetve az Eco-Active (Noxite), Vedaflor WS-X, Vedatop S5 Blaugrün termékek vízzáróságára. A részletekért látogasson el a www.bmigroup.com/hu/szolgaltatasok/vizzarosagi-garancia oldalra, a termék további előnyeinek megismeréséért pedig a https://bit.ly/icopaluniversal oldalra!


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2023.12.15.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information