Tető akciók: több százezer forintot is veszíthetünk
VÁGJ BELE IDÉN ŐSSZEL 25%-OS KEDVEZMÉNNYEL!
2023.11.14.




Jelenleg az egyik legideálisabb időszakban vagyunk a régóta esedékes felújítás vagy épp építkezés elvégzéséhez. Magunk mögött tudhatjuk a nagy nyári melegeket, de az igazán fagyos téli napok még előttünk vannak. Holnapig él a BMI Magyarország idei legnagyobb akciója, amelyben az idei őszi munkálatokat egy különleges akcióval is megtámogatja: most minden rendszerben megépített tető negyedét állja!


Az idei őszi időszakot nem csak az évszak és az időjárás változása jellemzik: a BMI Magyarország egyedi ajánlattal segíti azokat, akik számára most esedékes a tetőfelújítás, illetve az építkezés. Érdemes lecsapni rá, hiszen most 25% kedvezmény lehet a miénk - ráadásul nemcsak az alapcserepekre vonatkozóan!

De miért olyan kimagasló ez az ajánlat? És miben különbözik más tetőcserép akcióktól?

NÉZZÜNK AZ AKCIÓK MÖGÉ!

A piacon elérhető kedvezmények sokszor magas, akár 30-40%-os akciót is hirdetnek egy-egy tetőcserépre, ezek többnyire az alapcserépre vonatkoznak, a tetőt kiegészítő egyéb elemekre nem, így a teljes tetőnk végösszege jóval magasabb lehet.

Vegyünk például egy egyszerű tetőt, alapcserepekkel és kiegészítőkkel (alap tetőrendszer).

Az alap tetőcserépre kapott kb. 35%-os akcióval összességében legalább 10%-kal többet kell költenünk, mintha a BMI Bramac őszi akciója keretében zsebelnénk be 25% árengedményt a teljes tetőre, vagyis az alapcserépre és az egyéb kiegészítőkre is.

Egy komplexebb tető esetén, amelyet plusz elemekkel egészítenénk ki, a különbség még szembeötlőbb: az alapcserepekre vonatkozó kedvezménnyel szemben a komplex rendszert lefedő 25%-os akció nagyságrendileg közel 20%-kal alacsonyabb végösszeget jelent.

Tehát minél szakszerűbb, minél inkább felszerelt, összetett tetőrendszert építünk, annál inkább ügyelni kell arra, hogy a kínált akciók mögé lássunk és ne csak a százalékot (30, 40, 50%) vegyük figyelembe, hanem azt is, mire vonatkozik, mit tartalmaz.

A BMI Bramac akció egyaránt vonatkozik a beton kiegészítőre és a fém műanyag rendszerelemekre, sőt a fém ereszcsatorna rendszerre, valamint a Bramac Therm hőszigetelés termékeire is. Így most még jobban megéri teljes rendszerben gondolkodni!

A 25%-os akció érvényesítéséhez a rendszergarancia csomagba tartozó termékek közül minimálisan a következőket kell beépíteni / együttesen megrendelni: tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás. Ezek mind-mind alapvető szükségletei egy jól működő tetőnek.

Mi a rendszergarancia? A BMI Magyarország a hazai piacon - a tetőcserepek vízzáróságára, mérethűségére, fagyállóságára biztosított 30 év új-érték garancia mellett - rendszergaranciát vállal a teljes tetőre a rendszercsomagtól függően akár 15 évig.

Mivel az akcióval csökkentett ár a kiegészítő elemekre is vonatkozik, minél több rendszerelemmel egészíted ki tetődet, maximalizálva annak biztonságát és a hosszantartó minőséget, annál többet spórolsz, annál nagyobb árengedmény birtokosa lehetsz!

Miért ne választanád a kedvezményes utat tetőfelújításod vagy építkezésed során? Ne maradj le! Bővebb információért és ajánlatkérésért látogass el az akcio.bramac.hu oldalra! Ne feledd! Ha bárhol elakadsz, a BMI Szaktanácsadó kollégái készséggel segítenek.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2023.11.14.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information