Bramac

Helyi hagyományok és német minőség: kerámia tetőcserepek a BMI Bramac kínálatában!

A magyar települések szívünknek kedves hangulatát a kerámia tetőcserepek klasszikus színei és formái teszik teljessé. Ebben a szellemben hívta újra életre sokoldalú Rubin 9V kerámia tetőcserepét a BMI Magyarország.





A HAGYOMÁNYOK FELÉLEDNEK

A Rubin 9V testesíti meg a hagyományokhoz, a minőségi anyagokhoz és a szerethető formákhoz való ragaszkodást. Változatos színeivel és formáival segít egyedi karaktert és harmonikus fedésképet kölcsönözni bármely otthonnak. A tetőcserepek gyártásához kizárólag kiváló minőségű agyagot használnak, ráadásul a termék tartósságát extrém ellenállóképességét és vízzáróságát szélcsatornában tesztelik. A modern gyártástechnológiának köszönhetően kialakításában és funkcionalitásában egyaránt magas minőséget képvisel.

A kerámia tetőcserép egyaránt ideális építkezéshez és felújításhoz; nagy előnye, hogy a változtatható léctávolságból adódóan meglévő tetőszerkezetekhez is illeszthető a tetőszerkezet átalakítása nélkül. Ezen kívül relatív nagy méretének köszönhetően gyors és egyszerű felhelyezést tesz lehetővé.


HÁROM FELÜLET - HÁROM VÁLASZTÁS:

A Rubin 9V háromféle felülettel elérhető (natúr matt, matt engób és selyemfényű) hogy mindenki a neki tetsző stílusban alakíthassa ki otthonát. Az elérhető, változatos felületek mellett széles színpalettával is büszkélkedik: natúr matt felülettel természetes megjelenést kölcsönző natúrvörös színben, a nemesítő réteget biztosító matt engób felülettel pedig rézvörös, bazaltszürke és antracit színekben lehet a miénk. A magas értékű, hozzáadott szilikátokkal és színező oxiddal kezelt selyemfényű felület ébenfekete árnyalatban díszítheti tetőrendszerünket.

További információk a https://bramac.hu/keramia-tetocserepek/ weboldalon!


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2023.09.15.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information