Bramac

BMI Bramac tetőcserepekkel újult meg Kozák Danuta nyaralója

A legeredményesebb magyar női olimpikon, Kozák Danuta idén újította fel szolnoki nyaralóját, a teljes tetőszerkezet cseréjéhez pedig a BMI Bramac nyújtott neki támogatást. Az elkészült, prémium tetőcserepekkel ellátott házról videó is készült, amelyben a sportoló beszámol a felújítás körülményeiről, illetve a felkészüléséről is elárul néhány kulisszatitkot.




A BMI Bramac több izgalmas együttműködésben is részt vett az elmúlt időszakban. Ilyen volt nemrég a tetőcserepek és a gasztronómiai élvezetek találkozása Sárközi Ákos séf konyhájában, illetve a sport területén ilyen egyedi partnerség eredménye a Kozák Danuta olimpiai felkészülését támogató házfelújítás is, amelyről az alábbi videóban több részletet is megtudhatunk.



Ahhoz, hogy egy sportoló a legjobbat nyújtsa, a tökéletes felkészülés, a gondtalan háttér és a támogató környezet a kulcs. Kozák Danuta esetében ennek része, hogy a tavasztól őszig tartó szolnoki felkészülése során egy teljesen felújított nyaraló jelentse a biztos hátteret. Eredetileg csak szigetelés és ablakcsere volt tervben, azonban a sportoló és párja végül úgy döntött, hogy a teljes tetőszerkezetet is korszerűsítik.

A feladathoz a BMI Bramac segítségét kérték, és a tetőcsere - egy sűrű versenynaptár közepén - gyorsan meg is valósult az idén. A pár elképzelése egy vidékies, egyben modern hangulatú tető volt, amelyhez a barna színárnyalatokat ötvözték az ezüst metál, BMI Bramac Tegalit Star sík tetőcserepekkel. A teljes tető Bramac rendszerben, BMI Thermazone Bramac Therm PIR hőszigeteléssel, és minden szükséges gyári rendszerelem használatával készült el.



További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.11.11.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information