Bramac Bramac Aerlox, a 30%-kal könnyebb betoncserép - Erősebb keretszerkezet, vékonyabb test, a hagyományos betoncserepekkel megegyező szilárdság

Azoknak, akik "könnyű megoldást" keresnek a hazai tetőfedőanyag piacán, a Bramac Aerlox Classic a legjobb választás. Az alacsonyabb súly lehetővé teszi, hogy pl. a felújításra szoruló, kisebb teherbírású szerkezetek esetében is használhassuk a számos előnyös tulajdonsággal bíró betoncserepeket, a könnyebb termékkel pedig a munkavégzés is sokkal könnyebbé válik.


A Bramac Aerlox Classic egy új fejlesztésű geometria erős keretszerkezettel, vékony, 7-8 milliméteres testtel, valamint könnyű adalékanyagokkal. Ennek a speciális anyagszerkezetnek köszönhetően a végtermék 30%-kal könnyebb, mint a hagyományos betoncserepek, darabja 3 kg alatt marad, mely 25 fok feletti tetőhajlásszög esetén 30kg/m2 alatti terhelést garantál. Az egyedülálló szendvicstechnológiával készült betoncserép a gyártástechnológia csúcsát jelenti, kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít mind a szennyeződésekkel, mind az időjárással szemben.

Az Aerlox Classic betoncserepek a Bramac forradalmi, Protector Plus technológiájával készültek, mely újítás lényege az, hogy egyesíti a nagyobb szemcseszerkezet miatti szilárdságot a finomabb szemcseszerkezet nyújtotta felületi simasággal. Mivel a két réteg nyers állapotban kapcsolódik egymáshoz, azok teljesen egybekötnek, a rétegek fizikai tulajdonságai, élettartama azonossá válik. Ez az egységesen viselkedő anyagminőség a hosszú távú tartósság valódi alapja.




További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2018.07.17.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information