Bramac

Eseménydús évet tudhat maga mögött a BMI Bramac és a BMI Villas

A szakemberek és az építkezés vagy felújítás előtt állók 2021-ben is számos BMI Bramac és BMI Villas fejlesztést követhettek végig: megújult a két márka weboldala, elérhetővé vált egy hiánypótló BMI Villas Konfigurátor program, és a cég egy új vízszigetelési megoldást is behozott a piacra. Összefoglalónkban tekintsünk vissza az idei év történéseire, melyben főszerep jutott a kockaházaknak, és gyermekekkel foglalkozó intézmények felújításának mindkét márka életében.





A kockaház a második legkeresettebb ingatlantípus ma Magyarországon

Az év első felében egy országos, reprezentatív felmérést készített a BMI Bramac, melyből megtudhattuk, hogy a kockaházak (avagy Kádár-kockák) a legnépszerűbb háztípusok közé tartoznak. Becslések szerint 800 000 kockaház van ma hazánkban, és minden negyedik magyar ilyenben él, és a lakosság harmada szívesen választaná ingatlanvásárlás esetén. A kockaházban lakók több mint 90 százaléka már végzett valamilyen felújítási munkálatot, és háromnegyedük a jövőben is tervezi a korszerűsítést. A kutatás további részletei itt érhetők el.




A kockaházak tetőfelújítása - Videó a Bramactól

A BMI Bramac tetőcseréppel és síkpalával fedett tetők felújításán keresztül mutatja be, hogyan válhat modern otthon ezekből a gyakran több mint 40 éves épületekből. Hasznos információkért érdemes megtekinteni az alábbi videót, illetve szétnézni a kockahazteto.hu-n a Kockaház kisokos gyakran ismételt kérdései vagy az esettanulmányok között.




Új vízszigetelési megoldás a BMI Villastól

Idén hazánkban is elérhetővé váltak a BMI Villas APP modifikált bitumenes vízszigetelő lemezek! Az új megoldások a hagyományos bitumenes lemezeknél kedvezőbb anyagtulajdonságokkal rendelkeznek, így nemcsak jobban megfelelnek napjaink építészeti követelményeinek, de a kivitelezők is magasabb színvonalú munkát végezhetnek velük. Nagy előnyük a kiváló ár-érték arány és az időtállóság, emiatt megfelelő választások lehetnek lapostetők és alépítmények vízszigeteléséhez. További információk itt érhetők el.




Új köntösbe öltözött weboldalak

Az év második felében megújultak a BMI Bramac és BMI Villas weboldalai, amelyek megkönnyítik a szakemberek, illetve az építkezés vagy felújítás előtt állók eligazodását a márka termékei, szolgáltatásai és legfrissebb hírei között.

A BMI Bramac frissített weboldalán könnyen elérhetők az aktuális portfólióban szereplő termékek, árkatalógusok, emellett kiemelt szerepet kaptak az újdonságok és különleges megoldások is. A BMI Villas oldala pedig a szakemberek munkáját könnyíti meg hasonlóképpen. A weboldalon elérhetőek többek között a zöld- és lapostetős építmények és alépítményi szigeteléséhez szükséges termékek és katalógusok, szolgáltatások, valamint az aktuális alkalmazástechnikai útmutatók is. További részletek itt olvashatók.




BMI Villas Konfigurátor: az interaktív vízszigetelési tanácsadó

A BMI Villas weboldala kiegészült egy hiánypótló, interaktív konfigurátor programmal is, amely abban segít a szakembereknek, hogy egyszerűen és átláthatóan összeállíthassák a számukra legmegfelelőbb rétegrendi megoldásokat.

A BMI Villas Konfigurátor program segíti a termékek, alkalmazott rétegrendi megoldások kiválasztását és helyes kivitelezését, ráadásul kiemelkedő vizualitással és felhasználóbarát felülettel segíti a folyamatot. Előnye az egyszerű kezelhetőség és az informatív tartalom, emellett segít a legjobb szigetelési megoldások összeállításában. A kiválasztási folyamat során az informatív leírások mellett fotók és ábrák mutatják az adott szigetelési rétegrendet és a felhasznált anyagokat. A program használatáról itt lehet még többet olvasni.




A BMI Bramac és a BMI Villas

Az előző évhez hasonlóan idén is online formában zajlott a Várépítő pályázat zsűrizése és eredményhirdetése: 2021-ben rekord mennyiségű, 21 cég csatlakozott a kezdeményezéshez, köztük a sokéves hagyományt folytatva a BMI Bramac és a BMI Villas is. A két márkának köszönhetően ezúttal négy, gyermekekkel foglalkozó intézmény (két óvoda, egy bölcsőde és egy alapítvány) újulhat meg, és válhat biztonságosabbá. A két márka összesen mintegy 2 250 000 forinttal járult hozzá a felújításhoz.

A BMI Bramacnak köszönhetően idén az Emberfia Egri Waldorf Alapítvány tetőjére kerülhetnek minőségi és ellenálló BMI Bramac tetőcserepek. A BMI Villas három épület felújításához járul hozzá: a budapesti Bóbita Varázspalota Magánóvoda, a Szentlőrinckátai Gesztenyefa Óvoda és Konyhához tartozó tárolóhelység, valamint a Péceli Napsugár Bölcsőde mosókonyhai és lépcsőházi része is hasonló felújításon fog átesni: mindhárom esetben a lapostető javítását vállalta a cég vízszigetelő anyagokkal. A teljes hír itt olvasható el.



További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.12.08.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information