Bramac

Évindító kisokos: minden, ami tetőfelújítás

A BMI Magyarország lendületesen kezdte meg a 2023-as évet, és igazi Jolly Joker, bármikor elővehető összegzést és ütemtervet készített a tetőfelújítás előtt állók részére. Körüljárták, hogyan érdemes nekikezdeni a folyamatnak, milyen felületekről inspirálódhatunk, vagy akár hogyan tudjuk ismereteinket bővíteni a témában. A tulajdonosokon kívül pedig a szakemberekre is gondoltak: hamarosan újraindul a BMI Akadémia!





MINDENNEK AZ ALAPJA: A TERVEZÉS

A tetőfelújítás minden bizonnyal a házfelújítók körében elsőre nagy kihívásnak tűnhet. A legtöbb aggodalom elkerülhető, ha egy tetőfelújítási ütemterv elkészítésével indítjuk a folyamatot, amit a BMI Magyarország csapata el is készített. Ne feledjük, sosem lehet elég korán belevágni!




A tetőfelújítás egyes lépéseiben segítségünkre lehet a BMI Bramac tetőtervező weboldala, a vizuális típusok számára hasznos lehet az online katalógus átlapozása, az ingyenesen letölthető felújítási kisokosban valószínűleg minden kérdésünkre választ kaphatunk, de ha már egészen konkrét elképzeléseink vannak, akkor a BMI Bramac Tanácsadóival is felvehetjük a kapcsolatot.

HA MÉG CSAK INSPIRÁLÓDNA

Jó hír, hogy a megvalósítás előtti előkészületek nagyobb része a saját időbeosztásunkon múlik, tehát ha szeretnénk, hogy a folyamat gördülékeny legyen, ismét vissza kell kanyarodnunk az elejére: kezdjük el a tervezést már nagyon-nagyon hamar! Már az inspirálódáshoz is jól jöhetnek a különböző képi és szöveges anyagok - ha a preferenciánk a vizualitás, akkor a BMI Magyarország Facebook, Instagram és Pinterest oldalain érdemes nézelődni, ahol aktuális információkkal, termékismertetőkkel, referenciaházakkal találkozhatunk, utóbbin belül tematikus táblák is segítik az eligazodást a különböző témák között.




Ha a szöveges tartalmakat preferáljuk, akkor a Jótető blog felé érdemes kanyarodni, ahol számos tetőfelújítással, esettanulmányokkal, aktuális trendekkel foglalkozó blogbejegyzés található, nem ritkán pedig magukat a tetőfedő szakembereket is megszólaltatva. Már a tavalyi év is a felújításokról szólt, nem csoda, hogy legolvasottabb tartalmak is ebből a témából kerültek ki:



JÓ HÍR A SZAKEMBEREKNEK: INDUL A BMI AKADÉMIA!

A profi tetőrendszerig képzett szakembereken át vezet az út: éppen ezért a BMI Akadémia idén is meghirdette online képzését, a BMI Akadémiát! A BMI Bramac online szakmai képzés keretében valósul meg, ahol a korábbi évekhez hasonlóan gyakorlati videókkal találkozhatnak az érdeklődők, melyben a legújabb trendekkel, tetőfelújítási technikákkal ismerkedhetnek meg. A részletekért január 30-tól érdemes figyelni a bmiakademia.hu oldalát.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
www.bramac.hu


2023.01.17.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information