Wienerberger

Fókuszban a gyakorlati ismeretek - lezárultak ez első negyedéves Wienerberger képzések

A téli időszaknál nincs megfelelőbb az építőipari szakemberek képzésre, hiszen a zord időjárás megnehezíti a kinti munkavégzést. A Wienerberger 2023-ban hagyományaihoz híven kivitelező-kőműves, térburkoló és tetőfedő szakemberek számára szervezett gyakorlati ismeretek átadására fókuszáló képzéssorozatot.




Március végéig 19 alkalommal hatféle témában, 8 helyszínen csaknem 500 szakember számára tartottak interaktív tréningeket - a Porotherm Rapid falazási technológiáról, a Tondach tetőcserepek beépítéséről, a Semmelrock termékek alkalmazásának mesterfogásairól.

Tekintse meg Ön is a Wienerberger gyakorlati képzésekről készített videónkat!
(1) Wienerberger Szakmai képzések 2023 - YouTube






Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.04.12.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information