Bramac

Folytatódik a felújítási láz a BMI Bramac-kal, fókuszban a kockaházakkal

A tavalyi felújítási hullám még csak a kezdet volt, hiszen idén továbbra is igénybe vehető a lakásfelújítási támogatás. A BMI Bramac 2022-ben újult erővel, a gondos tervezéshez és kivitelezéshez egyaránt hozzájárulva szeretne segíteni a megfelelő tájékoztatásban. Hol tehetik ezt meg a felújítás előtt állók? A kockahazteto.hu oldal nemcsak a kockaházak világába vezet be, hanem személyes történeteken keresztül mutatja be, milyen nehézségek és megoldások merülhetnek fel egy építkezés során, illetve a rendszercsomagok előnyeiről is hasznos információkkal szolgál.





A Magyarországon legnépszerűbb háztípusok közé tartozó kockaházak esetében fontos a felújításról beszélni, hiszen 90 százalékukat már korszerűsítették valamilyen formában, ugyanakkor további munkálatokra lehet szükség. A BMI Bramac kitűzte célul és meg is valósította, hogy minden információ megtalálható legyen egy helyen, a kockahazteto.hu oldalon. Ezen a felületen választ kaphatunk arra, mit lehet felújítani egy kockaház tetején, milyen tetőcserepekkel tehetjük ezt meg, milyen biztonsági előírásoknak kell megfelelni, valamint miért nem elhanyagolható a korszerűsítés.

A hasznos információkon kívül azonban esettanulmányokon, személyes történeteken keresztül is megbizonyosodhatunk arról, hogy egy jó szakemberrel a legkülönlegesebb elképzelések is megvalósíthatók, a váratlanul felmerülő problémák megoldhatók. Például egy üresen álló tetőtérből otthoni iroda építhető a már elkészült tetőlécezés után is, ezzel növelve a hasznos teret, vagy egy 40 éves épület 200 négyzetméternyi tetőfelületének felújítása akár 4 hét alatt is elkészülhet. Arra is láthatunk példát, hogy milyen az, amikor teljesen rábízhatjuk magunkat egy szakemberre, és nekünk csak választanunk kell az opciók közül - még akár palacsere esetében is. Ezekről a témákról bővebben is olvashat a kockaház történetek első, második és harmadik részében.

A BMI Bramac évek óta elérhető tetőtervező felülete segít az aktuális portfólió megismerésében és igényeink tisztázásában. Ha pedig már túljutottunk a tervezési fázison, a folyamat megkönnyítése érdekében szakértői segítséget is bevonva kapunk választ a felújításhoz kapcsolódó leggyakoribb kérdéseinkre a BMI Bramac összefoglalójából.

A felújítás mellett döntőket adminisztrációs feladatok is várják, ugyanakkor a BMI Bramac ennek összegzésében szintén segítséget kíván nyújtani blogbejegyzésével. Pontos információkat ad arról, mire használható fel a 2022. december 31-ig visszaigényelhető 3 millió forintos lakásfelújítási támogatás, illetve hogyan tehetjük teljessé tetőnk felújítását a BMI Bramac rendszercsomagjaival. A Standard, Prémium és Star csomagok egyaránt 30 éves tetőcserép garanciát biztosítanak, ugyanakkor a magasabb szintű csomagok minőség- és mennyiségbeli növekedést is jelentenek, a Star csomag esetében már 15 év rendszergaranciával kiegészülve. További információk a kockahazteto.hu és a bramac.hu oldalon érhetőek el.

További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2022.01.13.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information