Wienerberger

Gyorsítsa fel a munkálatokat Porotherm Rapid technológiával

Regisztráljon és most díjmentes helyszíni szaktanácsadás keretében ismerheti meg a Porotherm Rapid technológiát, amellyel hatékonyabb a munkavégzés, rendezettebb az építési terület, és kevesebb vízfelhasználással végezhető a falazási munka.





Kivitelező csapatok, kőművesbrigádok számára a Porotherm téglák gyártója, a Wienerberger most lehetőséget biztosít, hogy korszerű falazási megoldását, a Rapid technológiát megismerhessék. Ehhez mindössze a vállalat oldalán kell regisztrálni, majd egy rövid egyeztetés után a Wienerberger helyszíni alkalmazástechnikai szaktanácsadást nyújt a szakemberek számára.

A Porotherm Rapid termékek által biztosított technológia mára az innovatív építészet egyik fontos eszközévé vált, s immár a megrendelők széles köre választja az otthona építéséhez. A Rapid technológiát alkalmazó kivitelezők a falazatépítési munkálatokat gyorsabban, hatékonyabban tudják elvégezni, ezért a határidőket könnyebben tarthatják, és a felszabaduló idő miatt több projekt bevállalása is lehetségessé válik számukra. A csiszolt téglás technológia ráadásul számos olyan előnyt biztosít, amely az utóbbi időben egyre fontosabbá vált mind az építtetők, mind a kivitelezést végző szakemberek körében.

A Porotherm Rapid téglák beépítéséhez ugyanis a hagyományos, vastaghabarcsos technológiától eltérően vékonyágyas falazóhabarcsot vagy speciális ragasztóhabot használnak, s ezáltal ragasztják össze a felfekvő felületükön a síkra csiszolt téglákat. Ennek köszönhetően akár fagypont alatt is, egészen mínusz 5 fokig megbízhatóan használható a rendszer, így a téli időszak sem gátolja a munkavégzést. A Dryfix extra ragasztóhab alkalmazása ráadásul növeli a kivitelezési pontosságot, és jelentősen, akár felére csökkenti a falazási időt is, mert nem kell várni az épület falainak kiszáradására. Ez a rövid határidejű munkák esetében komoly hangsúlyt kaphat, különösen, ha a falazási feladatok a téli, hideg hónapokra esnek.

Így azok, akik a csiszolt téglás technológia terén kellő ismeretekkel rendelkeznek és hatékonyan tudnak dolgozni, a korábbiakhoz képest a hideg időszakokban is akár több munkát vállalhatnak el. További előnyt jelent, hogy a falazat építéséhez minimális mennyiségű víz felhasználására van szükség, ami kisebb anyagmozgatás mellett az egyre fontosabb környezetvédelmi elvásároknak is jobban megfelel.

Abban az esetben ha az épület tervei hagyományos falazási technológiával beépíthető falazóelemekre készültek el, a Wienerberger szakemberei ingyenes átszámolják azonos falvastagságú Rapid termékekre a szükséges mennyiségeket, így a tervek egyszerűen, költségek nélkül kiválthatóak. Érdemes élni ezzel a díjmentes szolgáltatással is.

A Porotherm Rapid technológia használatának megismerésével a vállalat szeretné elősegíteni az építési munkák folyamatosságát, a munkaszervezés jó tervezhetőségét és a kivitelezés pontosságát. Ehhez pedig csupán egy regisztráció szükséges a Wienerberger weboldalán.



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2021.07.13.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information