Wienerberger

Ingyenes szolgáltatással könnyíti meg a tervezést és az építkezést a Wienerberger

Valamennyi termékére díjmentes anyagmennyiség-számítási szolgáltatással, valamint látvány- és koncepciótervezéssel segíti a kivitelezők munkáját a Wienerberger Magyarország. A vállalat szakemberei a weboldalon megadott adatok és feltöltött tervrajz alapján kiszámítják, pontosan mennyi falazó- és tetőfedő elem szükséges egy-egy építkezéshez. A kert megvalósításában alkalmazás is segíti a kivitelezőket, ahol még térkő kiosztás is választható.



Ajánlja bátran megbízója figyelmébe a Wienerberger díjmentes anyagmennyiség-számítási, látvány- és koncepciótervezési szolgáltatásait. A Wienerberger szakemberei ingyenesen segítenek egy esztétikus tető vagy egy tökéletes kert megtervezésében. Ez kitűnő lehet azon ügyfeleknek, akik szeretnék tudni, hogyan néz majd ki az általuk választott alapanyag a kész épületben, vagy kertben. A díjmentes tervezői szolgáltatás keretén belül ráadásul lehetőség van burkolatkiosztási terv igénylésére is. A tervek alapján a szakemberek pontos anyagszükségletet is kalkulálnak, megkönnyítve ezzel a vásárlást és elkerülve a pazarlást.

Ingyenes szolgáltatás gyorsítja az értékesítést

A megrendelők kiszolgálásának egyik legtöbb időt igénylő, legösszetettebb része kikalkulálni azt, hogy a házépítéshez vagy felújításhoz melyik építőanyagból (téglából, áthidalóból, egyéb falazati termékből, födémrendszerből, tetőcserépből, vagy annak kiegészítőiből, ereszcsatornából, homlokzatburkolatból, vagy akár térkőből, lapból, kerítésből) mekkora mennyiségre van szükség. A Wienerberger ingyenes anyagmennyiség-számítási szolgáltatásának lényege, hogy ez az épület terveiből, alaprajzából, homlokzati rajzaiból, illetve metszetrajzából könnyen és pontosan kiszámítható. A szolgáltatás már valamennyi Wienerberger által gyártott termékre - úgymint a Porotherm, a Tondach, a Terca, vagy a Semmelrock - online elérhető.

További információ az alábbi linken érhető el:

https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/muszaki-szaktanacsadas/epitoanyag_mennyiseg_szamitas.html

A Wienerberger Látvány- és koncepciótervezési szolgáltatásához kapcsolódó Semmelrock koncepciótervezőjét, a GardenVision alkalmazását, valamint a Tondach tető-látványtervező szolgáltatását az alábbi linken vehetik igénybe:

https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/latvanytervezes.html

https://www.wienerberger.hu/termekek/semmelrock-terburkolat/szolgaltatasok/koncepciotervezes.html



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.03.06.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information