Bramac

ELSZABADULÓ TRENDEK A TETŐK ÉPÍTÉSZETÉBEN

Ismerje meg a jövő termékeit a BME-BMI Tetőkonferencián!

Mik a legújabb trendek a tetőépítészetben? Hogyan jelenik meg a futurizmus a gyakorlatban? A Magyar Építészeti Kamara által akkreditált október 1-i konferencián többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphat. A nagy népszerűségnek örvendő Építészek és Mérnökök Épületszigetelési Konferenciája utódjaként létrejövő rendezvény kiemelt előadástémái lesznek az innovatív és zöldtetős megoldások, a szabadon formált és az atipikus hajlásszögű magastetők is.




Miközben az építészek fantáziája egyre szabadabban szárnyalhat - nem kis részben a CAD-rendszerek támogatásának -, a hagyományos anyagok, szerkezetek és rétegrendek nem mindig támogatják az újító elképzeléseket. Ezért a konferencia előadóiként a tanszék szakértői és a szakma jeles hazai képviselői mellett neves külföldi szakemberek mutatják be, hogyan valósíthatók meg szakszerűen a terveken és a képernyőn jól mutató épületek.

Olyan díjnyertes projektek mentén járják körbe a témákat, mint az osztrák Querkraft építészei által tervezett, önmagában is önálló műalkotásként tekinthető Museum Liaunig épülete, vagy a Sou Fujimoto sztárépítész által megálmodott Magyar Zene Háza.

A BME Épületszerkezeti Tanszék rendezvényének szakmai partnere a Metszet folyóirat (Artifex Kiadó), főtámogatója a Bramac Kft. (BMI Magyarország).

A részletes programot és regisztrációt ide kattintva érheti el.

*A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. a regisztrációs díj étkezési szolgáltatást is tartalmaz.

A konferencia időpontja: 2019. október 1.

Helyszín: BME K. épület, I. emelet Díszterem (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.)

Akkreditáció: MÉK 2,5 pont (2019/230)


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2019.09.06.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information