Kibeszéljük a szakmát- elindult a Mapei Krónika Podcast



Útjára indult a Mapei Krónika Podcast, a Mapei új kommunikációs szolgáltatása az építő szakemberek és az építtetők számára. Egy könnyed, személyes, mégis gazdag tartalommal rendelkező újdonság, ami a fülnek szól: ez a Mapei Krónika Podcast.




De mi az a podcast és hogyan lehet meghallgatni?

A podcast hasonló, mint egy rendszeresen jelentkező rádióműsor, viszont az adások bármikor visszahallgathatóak, amikor csak időnk engedi. A szolgáltatás igénybevételéhez csak internetkapcsoltra van szükség, és máris ingyenesen hallgathatóak a legújabb technológiai eredményekről készült interjúk, tanácsok, szakmai beszámolók.

A Mapei Kft. a kezdetektől vállal képzési, oktatási szerepet a piacon. Egyfajta tudásközpontként folyamatosan osztja meg a tudást azokkal, akik arra nyitottak, és szeretnék beépíteni a sikert garantáló ismereteket az életükbe.

A Mapei Krónika Podcast is azért jött létre, hogy segítséget adjon! Szó lesz mindenről, ami építőipar: beszélgetünk hőszigetelésről, vízszigetelésről, problémákról és azok megoldásairól, nagyméretű lapokról, teraszburkolásról, fugázóról, padlófűtésről, medenceépítősről, betonjavításról és még sorolhatnánk. A Mapei Krónika Podcast célja a jó eredmények támogatása és segítése!

A célcsoport az alkotni akaró ember. Az a tervező, aki az építtető álmát akarja megtervezni, az a kivitelező, aki ezt a tervet akarja a lehető legmagasabb minőségben elkészíteni.

A Mapei Krónika Podcast minden második héten szerdánként egészül ki egy következő műsorral.

Ha nincs éppen elegendő idő egy teljes adás végig hallgatására, bármikor félbehagyható, és bármikor folytatható. A podcast alkalmazás letölthető telefonra is, így az epizódok internetkapcsolat nélkül is elérhetőek. A Mapei Krónika podcast egyelőre a Spotify-on és az Apple Podcast-on elérhető el, melyek a Play áruházból és/vagy App Store-ból tölthetőek le.

Az alkalmazás telepítése után, ha rákeresünk a műsor címére az alkalmazás keresőjében és rákattintunk a feliratkozás gombra, akkor a műsor újabb részei automatikusan megjelennek az alkalmazásban, így nem kell mindig újra rákeresni.

Természetesen a podcast elérhető a weboldalon keresztül is.

Szóval nyissuk ki füleinket minden második szerdán és élvezzük a beszélgetéseket! Mapei Krónika Podcastra fel!



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2021.06.23.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information