Bramac

Kiváló ár-érték arány és időtállóság: új vízszigetelési megoldás a BMI Villastól

Hazánkban is elérhetővé váltak a BMI Villas APP modifikált bitumenes vízszigetelő lemezek! Az újdonságok a hagyományos bitumenes lemezeknél kedvezőbb anyagtulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal nemcsak jobban megfelelnek napjaink építészeti követelményeinek, de a kivitelezők is magasabb színvonalú munkát végezhetnek velük. A kibővült kínálatban megtalálhatóak Plastobit és Vedatop termékek is, melyek kiváló ár-érték arányuk és időtállóságuk miatt kitűnő választások lehetnek lapostetők és alépítmények vízszigeteléséhez. Ismerje meg a további előnyöket is közelebbről!


A bitumen vízszigetelésben történő alkalmazása általánossá vált, mivel hosszú időn keresztül biztosítja az épületek talajszint alatti részeinek és lapostetőinek vízhatlan szigetelését, a magas műszaki tartalommal megtervezett vízszigetelés minősége pedig most még jobb lehet, köszönhetően a modifikált lemezek széles körű alkalmazhatóságának és rendkívül előnyös tulajdonságainak.

Ha a bitument plasztomer polimerrel keverjük, a lemeznek nagyobb lesz a hőállósága és nyúlóképessége: ezt nevezzük APP lemeznek (attaktikus polipropilén). Az APP lemez nagyszerűsége a sokoldalú előnyeiben rejlik: öregedésálló, az oxidbitumenes lemezekhez képest kétszer jobb tapadószilárdsággal bír, a nyári melegben is könnyen alkalmazható építkezések során, valamint kiváló ár-érték arányt képvisel a modifikált lemezek kategóriájában.




A lemezek egyaránt alkalmazhatóak lapostetők vagy különleges rendeltetésű tetők vízszigetelésére, megfelelő mélyépítmények esetében talajpára és talajnedvesség szigetelésére, közvetlenül az aszfaltréteg alá helyezve pedig használható akár parkolótetők szigeteléséhez is. Az egyedi tulajdonságokkal bíró APP lemezek pedig akár hidak szigetelésére is alkalmazhatóak. Nemcsak hidegben, de nyári melegben is biztonsággal használható, nem lágyul fel, kiválóan lehet vele szigetelni akár kánikula esetén is.



A BMI Villas a jogszabályokban előírt kötelező szavatosságon túl a modifikált APP lemezekre 10 éves gyártói vízzárósági garanciát biztosít, de a lemezek élettartama megfelelő kivitelezés esetén ennek akár a két-háromszorosa is lehet. A hazai gyártású Plastobit APP lemezek a BMI Villas portfólióján belül a STANDARD kategória részét képezik, és az egyszerű kivitelezhetőség jegyében készültek, míg a Vedatop DUO Blaugrün már speciális igényeket kielégítő STAR termék.
A teljes kínálat megismeréséhez érdemes felkeresni a BMI Villas oldalát, a bitumenes lemezek és a beépítéshez szükséges kiegészítő anyagok szakszerű alkalmazásához pedig a BMI Villas alkalmazástechnikai útmutatóját


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.07.14.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information