Bramac

Könnyen kezelhető anyagok, tartós eredmény a BMI Villas termékeivel

A modifikált lemezek rugalmasabbak, könnyebben alkalmazhatóak, mint az oxid bitumennel készült társaik, valamint elérhető olyan lemez is, amely egy rétegben biztosítja a vízzáróságot. Tapadásuk nagyon erős, illetve a szigetelés hidegebb időben is kivitelezhető, -5 fokig is lehetséges, tehát a téli mínuszok sem jelentenek akadályt beépítés során.

Az SBS modifikált bitumenes lemezek jobban követik az aljzatmozgásokat, használatukkal a dilatáció, azaz a hőmérsékletváltozás során kialakuló repedések áthidalhatóak.


Élettartamuk hosszabb, mint a hagyományos (oxid) bitumenes lemezeké: az SBS lemezekre minimum 10 éves gyártói vízzárósági garanciát biztosít a BMI Villas. Megfelelő kivitelezés esetén tartósságuk pedig ennek akár a két-háromszorosa is lehet.



A SPEED SYNTAN® technológiával készülő bitumenes lemezek - mint például a Construma-díjas TERMIK TOP 5 Speed SYNTAN® SBS - alsó felületén található különleges therm sávok hosszú távon, a lemez teljes élettartamára biztosítják a pára- és gőznyomás-kiegyenlítést, illetve a mikroventillációt a teljes vízszigetelés alatt. A hagyományos lemezekhez képest rendkívül gyorsan és egyszerűen felhelyezhetőek, kiváló hideghajlíthatóságuk miatt alkalmazásuk biztonságos vízszigetelést tesz lehetővé minden időben, 30-40 éves várható élettartam mellett 10 év vízzárósági garancia biztosított.



A környezettudatos irány felé nyitott kivitelezők és tulajdonosok is megtalálhatják a számukra ideális termékeket. A Noxite Eco-Active lemezek a levegőben megtalálható káros nitrogén-oxidokat semleges nitrátokká alakítják, 100%-ban újrahasznosítottak, emellett világos felületképzésük miatt a tető kevésbé melegszik fel a hagyományos bevonatú lemezekkel szemben, ezzel elősegítve az épület hőterhelésének csökkentését.

A BMI Villas termékeiről további információ a www.villas.hu weboldalon olvasható.


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2020.12.09.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information