Wienerberger

Legyen Ön is a siker részese! Már lehet jelentkezni a Wienerberger 2023-as kivitelezőknek, tetőfedőknek és burkolómestereknek szóló szakmai képzéseire

A Wienerberger Zrt. a Porotherm, a Tondach, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket - kőműveseket, tetőfedőket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, termékújdonságairól informálja.




A képzésekre a partnereknek regisztrálnia kell, részletes feltételek az alábbi linkeken érhetők el:

Porotherm Kivitelezői Képzések 2023

Wienerberger Generálkivitelezői Partnertalálkozó:


A vállalat generálkivitelezők számára egy partnertalálkozó, szakmai konferencia keretei között mutatja be termékinnovációit, számol be újdonságairól mindhárom általa gyártott és forgalmazott termékcsoportjáról.

Porotherm Rapid gyakorlati fókuszú kőműves képzés:

Országszerte 5 helyszínen megrendezett, gyakorlatorientált tréning a Porotherm Rapid falazási technológia szakmai fogásainak elsajátítására.

Tondach Tetőfedő Képzések - négyféle tematikában:



Semmelrock Burkolómester Képzések

Négy időpontban az Ócsai Semmelrock gyárban megrendezett elméleti és gyakorlati oktatás, melynek keretében többek között az érdeklődők megismerkedhetnek a 80 × 40-es Semmelrock kerti lapok és a kerítésrendszer egyszerű beépítésével! Minden résztvevő hozzájut a Semmelrock hiánypótló, nyomtatott Alkalmazástechnikai útmutató kiadványához is.

A jelentkezés minden esetben regisztrációhoz kötött!

További részletek és regisztráció a Wienerberger honlapján az alábbi linken:

Képzések 2023 (wienerberger.hu)



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2022.11.09.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information