Bramac

Már elérhető a BMI Bramac mobilapplikációja!

Megjelent a BMI Bramac új, mobiltelefonra kifejlesztett applikációja, amelynek segítségével a tetőfedő szakemberek könnyedén megtekinthetik a legfontosabb információkat és szolgáltatásokat. Az alkalmazást a szakemberek a mindennapi munkavégzés során is jól hasznosíthatják majd: néhány egyszerű lépésben elvégezhetik a kalkulációt a léctávolságra, a sorkiosztásra és az alátéthéjazatra vonatkozóan, illetve a részletrajzok is azonnal rendelkezésükre állnak. Ezen kívül egy helyen megtalálhatják a BMI Bramac tetőcserepeket, a tetőcserepekhez tartozó referenciaházakat és a tetőrendszerelemeket is.





A BMI Bramac mobilapplikációja kifejezetten a tetőfedő szakemberek munkájának egyszerűsítésére kínál megoldást. Akár építkezésről, akár tetőfelújításról van szó, a tetőfedők idejük nagy részét az építkezés helyszínén töltik. Ilyenkor a megbízókkal való egyeztetéshez és a szakmai kivitelezéshez szükség lehet bizonyos információk minél egyszerűbb és gyorsabb elérésére.

BMI Bramac Kalkulátor: minden, ami a szakszerű kivitelezéshez kell

A jól elkészített tetőhöz elengedhetetlen, hogy a gyártói előírások betartásával legyen kialakítva a tető alátéthéjazata és a tetőhéjazat. Hasznos segítség, ha kéznél van egy könnyen elérhető és kezelhető platform.

A BMI Bramac applikációjának Kalkulátor menüpontjával kiszámítható a léctávolság és a sorkiosztás, valamint a hajlásszögtől függő alátéthéjazat kialakítási útmutatója is segíti a tetőfedő szakembereket a szükséges termékek listázásával.

Következő lépésként a megfelelő csomóponti kialakításhoz a Részletrajzok menüpont lehet a szakember segítségére. Az applikációban minden szükséges tetőrendszerelem beépítéséhez és a jellemző csomópontok kialakításához találhatunk megoldást, sík és hullámos tetőcserepek esetén egyaránt. Az egyes rendszerelemekről is könnyedén tájékozódhatnak a felhasználók: a Tetőrendszer-elemek menüpontban elérhető egy gyorsan áttekinthető, ugyanakkor részletes leírás, illetve a legfontosabb műszaki információk.

Az applikáció szintén alkalmas arra, hogy a tetőfedők naprakész információkat kapjanak - A Hírek menüpontban a legfrissebb tudnivalók olvashatók, amelyek nemcsak szakmai iránymutatást nyújtanak, hanem inspirációs ötleteket is tartalmaznak. Az aktualitások mellett a garanciális feltételekről is minden fontos tudnivaló megtalálható, így a BMI Bramac 30 év Új-érték, illetve 15 év rendszergaranciája könnyedén tolmácsolható akár a megrendelők felé is. Egyéb kérdések esetére pedig hasznos lehet a BMI Szaktanácsadók elérhetőségének listája.

A BMI Bramac alkalmazása felhasználóbarát, a tetőfedők számára nélkülözhetetlen szolgáltatásokat és információkat tartalmaz, ráadásul minden Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonra letölthető.

Letöltés a Google Play áruházból:
https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.eworks.bramachu

Letöltés az App Store áruházból:
https://apps.apple.com/ph/app/bmi-bramac-hu/id1606805051

További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2022.04.13.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information