Wienerberger

Megújult, továbbgondolt forma, változatlan teherbírás!
Ez a Porotherm A-10 NEO!




A Porotherm áthidalók egyet jelentenek a megbízhatósággal, a hosszú ideje, stabilan nyújtott teljesítménnyel. Az új fejlesztéssel kibővítjük az érveket, amiért érdemes Porotherm áthidalót választani.


A méltán népszerű Porotherm A-10-es áthidaló utódja, a Porotherm A-10 neo nem veszített teherbírásából, viszont harmadával könnyebb lett, így a beépítése is sokkal egyszerűbb, hiszen a kevesebb, mint 13 kg-os, 65x100 mm keresztmetszetű áthidaló könnyedén felhelyezhető.
Könnyebb súlya miatt beépíteni is egyszerűbb lesz, nem beszélve a kisebb logisztikai költségekről. A szokásokon nem kell változtassunk, mert az eddigi jól bevált 25 cm-es méretlépcsőben elérhető, 1,00-3,25 m között.

Javasoljuk minden épülő épülethez, legyen az családiház, társasház vagy közösségi épület.

*Részletes teherbírási értékeket lásd a kiadott alkalmazási és tervezési útmutatóban.

Alkalmazási előnyök:



Alkalmazási feltétel:

A Porotherm A-10 neo áthidaló ráfalazással vagy rábetonozással együtt alkotja a nyílásáthidalást. A Porotherm A-10 neo áthidaló képezi a szerkezet alsó húzott övét, a felső nyomott övét pedig a kisméretű tömör tégla, vagy üreges falazóelem ráfalazás vagy rábetonozás biztosítja

További információk



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2020.07.13.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information