Bramac

Megújult weboldalakkal várja az érdeklődőket a BMI Bramac és a BMI Villas

Új köntösbe öltöztek a BMI Bramac és BMI Villas weboldalai, melyek könnyebbé teszik a szakemberek és építkezés vagy felújítás előtt állók eligazodását a termékek, szolgáltatások és legfrissebb hírek között. A BMI Villas ráadásul egy új programmal is kiegészült: a pincétől a padlásig elérhető rétegrendi megoldások közül a számunkra legmegfelelőbbet egy konfigurátor segítségével állíthatjuk össze.




Inspirálódás és szakértelem egy helyről

A BMI Bramac frissített weboldalán böngészve könnyedén elérhetjük az aktuális portfólióban szereplő termékeket, a legfrissebb termék- és árkatalógusokat, de külön figyelmet kaptak az újdonságok és különleges megoldások is, így megismerhetjük a Star technológiát, a Thermo Protector tetőrendszer előnyeit, és a 7 fokos tetőcserép vagy épp a tetősíkba süllyesztett napelemrendszer sajátosságait is.

Ha kíváncsi a BMI Bramac termékeire és szolgáltatásaira, legfrissebb akciójára, vagy akár aktuális álláshirdetéseire, mindent egy helyen megtalál a megújult weboldalon: www.bramac.hu

Lapostetős megoldások egyedi igényekre szabva

A BMI Villas oldala is hasonló megoldásokat kínál a szakemberek számára. A weboldalon elérhetőek a zöld- és lapostetős építmények és alépítményi szigeteléséhez szükséges termékek és katalógusok, szolgáltatások, valamint az aktuális alkalmazástechnikai útmutatók is, legyen szó a lapostetők bitumenes, műanyag és alépítményi szigeteléséről, zsindelyfedésről vagy épp síkpalatető kialakításról. A megújult külső további frissítéseket is rejt magában: a BMI Villas weboldala kiegészült a konfigurátor programmal is, mely segítségével mindenki összeállíthatja a számára legmegfelelőbb rétegrendi megoldásokat.

Böngésszen a megújult BMI Villas weboldalon, és fedezze fel az aktuális kínálatot, legfrissebb híreket: www.villas.hu

További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.09.15.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information