Bramac

Mozgalmas évet zár a BMI Bramac és a BMI Villas

A 2022-es év sem telt el fejlesztések nélkül a BMI Magyarországnál: az építkezőket a BMI Bramac felújítási kisokosa és egy különleges tetőcserép étlap is támogatja már, a tetőfedő szakembereket pedig egy mobilapplikáció is segíti a munkában. Összefoglalónkban tekintsünk vissza az idei év történéseire, melyben főszerep jutott az 1. Tető Nap mellett a Rendszermestereknek és gyermekintézmények felújításának is.




EZEKET LAPOZGATTUK A BMI BRAMACNÁL: ÉTLAP TETŐCSEREPEKKEL ÉS E-KÖNYV A TETŐFELÚJÍTÁSRÓL

Izgalmas újdonságokkal készült a nyárra a BMI Bramac, a tetőfedés területén dolgozók és a felújítást tervezők is hasznos anyagokkal találkozhattak, és találkozhatnak továbbra is, ha ellátogatnak a bramac.hu weboldalra. A tetőcserép-kínálatukat egy teljesen új megközelítésben, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf közreműködésével mutatják be. Ha a tetőcserepekre felkerült ételkülönlegességek receptjeit nem is, a vállalat teljes tetőcserép-kínálatát tartalmazó étlapját megtekintheti és letöltheti a bramac.hu/gasztro oldalon.

Emellett már elérhető a tetőfelújítás előtt álló háztulajdonosok számára elengedhetetlen olvasmány, a BMI Bramac Felújítási Kisokosa. Az e-könyvet úgy állították össze, hogy az első tetőfelújításukat tervezők számára hasznos alapként szolgáljon, emellett pedig a rutinosabb tulajdonosok vagy szakmabeliek is találjanak benne inspirációt és hasznos tanácsokat. A kiadvány szinte bármilyen eszközön elolvasható, és akár ki is nyomtatható. A Felújítási Kisokos itt érhető el.




SEGÍTSÉG A TETŐFEDŐ SZAKEMBEREKNEK: ELINDULT A BMI BRAMAC MOBILAPPLIKÁCIÓ

Idén indult el a BMI Bramac mobiltelefonra kifejlesztett applikációja, amelynek segítségével a tetőfedő szakemberek könnyedén megtekinthetik a legfontosabb információkat és szolgáltatásokat. Az alkalmazást a szakemberek a mindennapi munkavégzés során is jól hasznosíthatják: néhány egyszerű lépésben léctávolságra, sorkiosztásra és alátéthéjazatra vonatkozóan végezhetnek számításokat, illetve a részletrajzok is azonnal rendelkezésükre állnak. Ezen kívül egy helyen megtalálhatók a BMI Bramac tetőcserepek, a tetőcserepekhez tartozó referenciaházak és a tetőrendszer-elemek is.

A BMI Bramac alkalmazása felhasználóbarát, a tetőfedők számára nélkülözhetetlen szolgáltatásokat és információkat tartalmaz, ráadásul minden Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonra letölthető.

Letöltés a Google Play áruházból:

https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.eworks.bramachu
Letöltés az App Store áruházból:
https://apps.apple.com/ph/app/bmi-bramac-hu/id1606805051




ISMERJÜK MEG A BMI BRAMAC RENDSZERMESTEREIT

Sokan támaszkodnak a szakemberekre egy tetőépítési- vagy felújítási folyamatban, de ritkán adódik alkalom arra, hogy már a tervezési fázis legelején megismerhessük őket és tapasztalataikat. A BMI Bramac olyan sorozatot indított blogoldalán, ahol minden tartalomban egy-egy szakképzett Rendszermestert mutat be, akik azt is elárulják, mi a jó tető titka, milyen készségekkel kell rendelkeznie egy szakembernek és hogyan lehet gördülékeny a kommunikáció az építtetővel. A sorozat november elejéig megjelent részeit mi is bemutattuk, de a történetek száma folyamatosan bővül, így a további blogbejegyzésekért érdemes figyelemmel követni a Jótető blog oldalt. mi is bemutattuk




SIÓFOKI TETŐ NAP ÉS IZGALMAS VÁRÉPÍTŐ PÁLYÁZATOK

Júniusban rendezték meg az 1. BMI Tető Napot a Balaton partján. Az élménydús eseményen a szakmai zsűri több kategóriában díjazta a magas- és lapostetős szakma kiválóságait, emellett a pályázók és a cég partnerei egy játékos, programokban gazdag napon is részt vehettek.

A nyári időszak még egy jó hírrel zárult: a gyermekintézmények és műemlékek építési és felújítási munkáit támogató, és idén utolsó alkalommal megrendezésre került Várépítő pályázaton két nyertes felújítási munkálatai összesen 2,25 millió forint értékben BMI Bramac, illetve BMI Villas termékcsomag segítségével valósulhatnak meg.

A BMI Magyarország Kft. az ünnepi időszak közeledtével minden kedves Éptár olvasónak boldog karácsonyt és boldog új évet kíván!


További információk:

BMI Magyarország Kft.
www.bramac.hu


2022.12.14.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information