Bramac

Négy, gyermekekkel foglalkozó intézmény újul meg a BMI Bramacnak és a BMI Villasnak köszönhetően

Csak úgy, mint előző évben, idén is online formában zajlott a Várépítő pályázat zsűrizése és eredményhirdetése: az előző évekhez képest rekord mennyiségű, 21 cég csatlakozott a kezdeményezéshez, köztük a sokéves hagyományt folytatva a BMI Bramac és a BMI Villas is. A két márkának köszönhetően ezúttal négy, gyermekekkel foglalkozó intézmény újulhat meg, és válhat biztonságosabbá.





A támogatást elnyerő intézmények közül két óvoda, egy bölcsőde és egy alapítvány kelhet új életre, biztonságosabb és szebb környezetet varázsolva a tanárok és a gyermekek számára a BMI Bramac és a BMI Villas összesen 2 250 000 forintos hozzájárulásával. A BMI Bramac már a 2000-es évek eleje óta támogatja a szűkös forrásokkal rendelkező intézmények felújítását a pályázat keretein belül, így idén az Emberfia Egri Waldorf Alapítvány tetőjére kerülhetnek minőségi és ellenálló BMI Bramac tetőcserepek.

2018-ban a BMI Villas is csatlakozott a pályázathoz, ezúttal három épület felújításához járul hozzá. A budapesti Bóbita Varázspalota Magánóvoda, a Szentlőrinckátai Gesztenyefa Óvoda és Konyhához tartozó tárolóhelység, valamint a Péceli Napsugár Bölcsőde mosókonyhai és lépcsőházi része is hasonló felújításon fog átesni: mindhárom esetben a lapostető javítását vállalta a cég vízszigetelő anyagokkal.




Az új, nyertes épületeken a munkálatok hamarosan megkezdődnek, a tavalyi nyertes pályázók esetében pedig már kézzelfogható eredmények is vannak: a BMI Bramac munkatársai az ÉMSZ-el összefogva újították fel a Szent Asztrik Katolikus Általános Iskola tetőjét, melynek folyamatáról videó is készült. A 2020-ban BMI Villas támogatással büszkélkedhető Kömlőd "Kézenfog Alapítvány" Komárom-Esztergom megyei óvoda, általános iskola, szakiskola, készségfejlesztő iskola és kollégium Hegyháti Alajos tanintézetében nemrég szintén befejeződött a renoválás. Ennek köszönhetően megújultak a tantermek, a speciális fejlesztő termek, a folyosók, valamint BMI Villas lapostető gondoskodik arról, hogy ne kelljen tartani többé az épületszárny beázásától se.


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.08.11.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information