Bramac

Online szakmai képzés a BMI Akadémián!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a BMI Magyarország 2022-ben is elindította ingyenes online képzését, amellyel idén a tetőfedők mellett a vízszigetelő szakembereknek is hasznos bemutató videókkal és online konzultációs lehetőséggel készült. A BMI Akadémia nyereményjáték része a héten zárul: az ellenőrző teszteket a BMI Bramac képzéséhez kapcsolódóan még március 9-ig, a BMI Villas esetében március 10-ig van lehetőség kitölteni a fődíjakért. Amennyiben a regisztrálók legkésőbb március 15-ig legalább egy tesztet helyesen megoldanak, garantáltan egy saját márkás hátizsákot kapnak ajándékba. A képzéshez tartozó összes videó továbbra is elérhető marad a bmiakademia.hu oldalon.





A BMI Akadémia célja, hogy átfogó és naprakész ismereteket nyújtson a tetőfedés és vízszigetelés területén dolgozó szakembereknek. A BMI Bramac magastetőkre fókuszáló videóiban a márka termékmenedzsere, valamint elismert kivitelezők vezetik végig a nézőt az egyes munkafolyamatokon, nagy figyelmet fordítva a gyakorlati tapasztalatok részletes ismertetésére. A BMI Villas lapostetős képzési anyagaiban rövid, de részletekbe menő animációkon keresztül ismerhetők meg a PVC lemezek szakszerű kivitelezési technikái.

A BMI Magyarország az online képzések mellett ellenőrző tesztsorokkal készült. A képzésre regisztrálók március 15-ig legalább egy teszt helyes kitöltésével garantált ajándékra, egy saját márkás hátizsákra tehetnek szert. Az egyes blokkok végén található összes teszt helyes megoldásával pedig esélyessé válnak a fődíjak elnyerésére, amelyre a BMI Bramac esetében március 9-ig, a BMI Villas videóihoz kapcsolódóan március 10-ig van lehetőség.

Az utolsó, fődíjak kisorsolásával egybekötött élő konzultációk időpontjai:



A részletekért érdemes ellátogatni a bmiakademia.hu oldalra.

A tartalomból:

A BMI Bramac videóiban a szakemberek különböző vápa- és ereszkialakításokat, a tetőfóliák alkalmazási területeit, valamint az egyes rendszerelemek beépítését mutatják be, az egyes folyamatokat a 45 és 25 fokos hajlásszögű tető mellett 7 fokos maketten is szemléltetik.

A BMI Villas videóiban megismerhetjük a műanyag lemezekkel való vízszigetelés kialakításának lehetőségeit, a beépítési alapelveket, a függőleges és vízszintes csatlakozásokat, valamint a csomóponti részletek megvalósítását. A megértést vizuálisan látványos animációk segítik.

BMI Bramac teaser videó:



BMI Villas teaser videó:



További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2022.03.02.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information