Bramac

Öt éve jött létre a BMI két erős építőipari cég egyesüléséből

A nagy múltra visszatekintő BMI idén áprilisban ünnepelte 5 éves szülinapját. A Braas-Monier és az Icopal 2017-ben egyesítette erőit, amellyel Európa egyik vezető tetőrendszereket és szigetelőanyagokat gyártó vállalatává nőtte ki magát, és egyben izgalmas projektek megvalósulását tette lehetővé. A jelentős alkalomból most megtekinthetők a vállalat történetének érdekességei és legfontosabb mérföldkövei.





A BMI Bramac és a BMI Villas márkák külön-külön is sikeres és innovációkban gazdag utat jártak be: előbbi a tetőfedésben és a magastetők kialakításában rendelkezik sokéves tapasztalattal, illetve magas minőségű tetőcserepekkel és tetőrendszer-elemekkel, míg utóbbi a lapostetők és a vízszigetelések kivitelezésében jár élen, szintén minőségi termékeivel együtt. A két márka szemlélete ugyanazokon az alapelveken nyugszik - mindkét esetben kiemelt szempont a fenntarthatóság és a biztonság megteremtése az építkezés során, vagyis a környezetbarát anyagok használata, az energiatakarékos kivitelezési megoldások és a szélsőséges időjárási viszonyoknak ellenálló termékek megalkotása.

A BMI szellemisége az egyes projektek kapcsán is jól tükröződik: az arculat- és névváltoztatások ellenére mindvégig ugyanazzal az elköteleződéssel, szakértelemmel és szenvedéllyel működött; szem előtt tartva partnereinek, munkavállalóinak és vásárlóinak érdekeit, a biztonság és összetartozás megteremtésével.

A 2017-es egyesüléssel a vállalat továbbörökítette az alapértékeket, és azon dolgozott, hogy a két márka erősségeit ötvözve fejlessze azokat saját területükön. Az elmúlt öt évben is számos újdonság valósulhatott meg, de a kezdetekhez visszatérve látható a vállalat nagymértékű fejlődése napjainkig. Az évfordulónak köszönhetően egészen 1740-ig, az agyag tetőcserepek gyártásáig visszamenőleg végigkövethetjük a BMI krónikáját, amely reprezentálja a mai beton tetőcserepek létrejöttének folyamatát, az egyes márkák megalakulását, terjeszkedését és névváltoztatásait, valamint azokat a személyeket is bemutatja, akiknek tehetsége és szakértelme lehetővé tette, hogy a vállalat ma büszkén tekinthessen múltjára, jelenére és jövőjére.

Az idővonalba egérgörgővel belenagyíthat, kattintással és egér mozgatással mozoghat, dupla kattintással visszaléphet.

zoom




További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2022.05.11.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information