Bramac

Ötből öt csillag: a sztárséf és a Star tetőcserepek találkozása

Mi köze van a tetőcserepeknek a kulináris élvezetekhez? Milyen, amikor egy Michelin-csillagos séf a háztetőkből merít inspirációt? A BMI Bramac Sárközi Ákos séffel közösen ad választ ezekre a kérdésekre legújabb nyereményjátékában. 10 szerencsés nyertesnek pedig egy egyedi gasztroélményben lehet része, melyet a Star termékcsalád által inspirált ötfogásos ízkavalkád fűszerez majd meg.


Ahogy manapság egy különleges vacsora alkalmából nemcsak jóllakni szeretnénk, hanem izgalmas élményeket is keresünk, úgy a házunkkal kapcsolatban is túlmutatnak az elvárásaink azon, hogy megóvjon minket az időjárás viszontagságaitól. Akik pedig szimplán a legjobbat keresik, azoknak a BMI Bramac Star tetőcserepei között érdemes válogatniuk. Ezek jelentik ma a betoncserépgyártás csúcsát. A Star modellek egyedi szendvicstechnológiával készülnek: az erős, nagyobb szemcsés betoncserép testre finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, amit a speciális felület tesz különlegesen simává és csillogóvá. Az eredmény pedig egy, a szennyeződésekkel és az extrém időjárási körülményekkel szemben is ellenálló tetőcserép, melynek szépsége a kerámia fedésekkel vetekszik.

A BMI Bramac őszi nyereményjátékában megtapasztalhatjuk az építészet és a gasztronómia ínycsiklandó szinergiáját, s ehhez Sárközi Ákos sztárséf nyújt segítséget, hogy megszülethessen a felejthetetlen Michelin-csillagos vacsoraélmény. Az ötcsillagos tetőmegoldások mellé most ötcsillagos gasztroélmény társulhat, amennyiben 2021. szeptember 1. és október 31. között legalább 1000 darab Star kategóriás BMI Bramac alapcserép és legalább 100.000 Ft értékű BMI Bramac tetőtartozék vásárlásához kapcsolódó számla azonosítója feltöltésre kerül a bramacnyeremeny.hu oldalon keresztül, és a sorsolást követően a 10 szerencsés nyertese egyike közé tartozik.

És hogy miért ötcsillagos a Star termékcsalád?

  1. Időjárásálló kialakítás. Az egyedi felületkezelés miatt a tetőcserepek a szélsőséges időjárással szemben is védettek: kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemzi őket extrém UV-terhelés mellett is.
  2. Szendvics-technológia. A Star tetőcserepekre finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, speciális fedőrétege pedig simává és csillogóvá teszi őket.
  3. Hővédelem. Bár a sötét színű betoncserepek jobban elnyelik a hőt, a Thermo Protector technológiával az infravörös sugárzás egy része visszaverhető, korlátozva ezzel a tetőtér túlmelegedését.
  4. Széles választék. A Starok 3 formában és 7 színben érhetők el, így bármilyen stílusú vagy típusú házhoz megtalálhatjuk a legmegfelelőbbet
  5. 30 év új-érték garancia. Csakúgy, mint minden BMI Bramac tetőcserép esetén, a magas minőséget képviselő Star termékekre is 30 év új-érték garanciát biztosítanak.

A további részletekért látogasson el a www.bramacnyeremeny.hu weboldalra.





További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.09.15.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information