Wienerberger

Teltházzal indultak a Wienerberger 2022-es szakmai képzései

Míg mások a szilveszteri fáradalmakat pihenték ki január első hetében, a Wienerberger kollégái már teltházas szakmai oktatásokat tartottak országszerte két helyszínen is.




Gyakorlati ismeretek a fókuszban

A Porotherm téglák, áthidalók, födémrendszer, a Tondach tetőcserepek és tetőkiegészítő elemek, valamint a Semmelrock termékek gyártója kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket - kőműveseket, tetőfedőket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, informálja az újdonságokról és minden segítséget megadjon számukra, hogy munkájukat a lehető legprofesszionálisabb szinten végezhessék, szakmájukban tovább fejlődhessenek és minél sikeressebbé válhassanak.




Burkolómester képzéseket, kivitelezői, vagyis kőműves tréningeket és tetőfedő oktatásokat hirdettek meg országosan több időpontban és helyszínen, melyek nem csupán elméleti, hanem gyakorlati bemutatókat is tartalmaznak.
Az egészen február végéig tartó képzéssorozat első két állomása nagy érdeklődés mellett, sikeresen zajlott le: 2022 január 5-én burkolómesterek részére az ócsai térkő gyár területén, január 6-án pedig kivitelező szakemberek részére Győrben tartották meg a tréningeket.



Fő a biztonság!

A szervezési munkát nehezítik a járványügyi szabályok, előírások - a szervezők minden esetben a biztonságot tartják leginkább szem előtt. A képzéseken azok a szakmai partnerek is részt vehetnek, akik védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, minden helyszínen tesztelik a résztvevőket a regisztráció részeként. A biztonsághoz hozzátartozik a gyakorlati munkavégzés munkavédelmi szabályainak ismertetése, betartatása, a védőeszközök biztosítása is.

Ahol igény van, a gyártó újabb időpontokat és helyszíneket jelöl ki, nincs tehát oka aggodalomra azoknak a szakembereknek sem, akik az eddigi időpontokról lemaradtak. További Porotherm, Tondach és Semmelrock képzés időpontokért érdemes a wienerberger.hu weboldalt figyelemmel kísérni, a Wienerberger minden előzetes igényt, jelentkezést a kepzes@wienerberger.hu e-mail címen fogad.



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2022.01.13.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information