Bramac

Új hagyományt teremt idén a BMI Bramac és a BMI Villas

2021-ben megrendezésre kerül az I. BMI Tető Nap, ahol mind magas-, mind lapostetős oldalon megmérettetnek a tetőfedő szakma kiválóságai egy kötetlenebb Partnertalálkozó keretében. Az új hagyománynak megfelelően új beadási feltételekkel várják március 1-ig azoknak a tetőfedőknek, kivitelezőknek a jelentkezését, akik szeretnék elkészült munkájukat egy szakmai közönség előtt is próbára tenni, és egyúttal szívesen megmutatnák a leendő építtetőknek is.


A pályázati anyagok a www.tetofedopalyazat.bramac.hu oldalon keresztül küldhetők be a pályázati kiírásnak megfelelően. A nevezés 3 különböző kategóriában lehetséges: új épületek fedése, felújított épületek fedése, de kíváncsiak kombinált tetőmegoldásokra is, ahol egyszerre jelennek meg a BMI Bramac és a BMI Villas termékei.

A pályázatok díjazásának összértéke 2.500.000 forint, amin túl a szakmai zsűri a kiemelkedő pályázatokat elismerő oklevéllel is jutalmazhatja. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2021. második negyedévében, az I. BMI Tető Nap rendhagyó rendezvényén kerül majd sor.




További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.01.14.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information