Bramac

Újdonságok a BMI Bramacnál: Étlap tetőcserepekkel és e-könyv a tetőfelújításról

Izgalmas újdonságokkal készült a nyárra a BMI Bramac, a tetőfedés területén dolgozók és a felújítást tervezők is hasznos anyagokkal találkozhatnak, ha ellátogatnak a bramac.hu weboldalra. A tetőcserép-kínálatukat egy teljesen új megközelítésben, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf közreműködésével mutatják be. Emellett már elérhető a tetőfelújítás előtt álló háztulajdonosok számára elengedhetetlen olvasmány, a BMI Bramac Felújítási Kisokos. De nézzük is meg, mit kell tudni az új kiadványokról!



A gasztronómia és a tetőfedés fúziója

Hogy mi a közös az ételkészítés művészete és a minőségi tetőcserép-gyártás folyamata között? A kimagasló végeredmény mindkét esetben megköveteli a nem mindennapi szakértelmet és elengedhetetlen a kivételes minőségű alapanyagok használata.

A BMI Bramac összekötötte a két, elsőre teljesen különbözőnek tűnő területet, és Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf közreműködésével teljesen új megközelítésben mutatja meg a termékkínálatát. Így a séf által elkészített különleges fogásokat nemcsak a tetőcserepek inspirálták, de rendhagyó tálalásként is funkcionáltak. Végül pedig a fogások - természetesen az ötcsillagos tetőcserepek főszereplésével - egy kivételes tetőcserép-étlapon kaptak helyet.

Ha az ételkülönlegességek receptjeit nem is, a vállalat teljes tetőcserép-kínálatát tartalmazó étlapját megtekintheti és letöltheti a bramac.hu/gasztro oldalon.



E-könyv a tetőfelújításokhoz

A BMI Bramac azzal a céllal készítette el és tette ingyenesen elérhetővé honlapján a Felújítási Kisokos e-könyvét, hogy hasznos tanácsokkal és információval vezesse végig a tetőfelújítást tervezőket a teljes folyamaton. Az e-book 13 fejezeten és közel 50 oldalon, illetve szakmai tartalmakra mutató hivatkozásokon keresztül kalauzolja végig az olvasót a felújítások legfőbb kérdésein, kitérve többek között arra is, hogy:



A vállalat az e-könyvet úgy állította össze, hogy az első tetőfelújításukat tervezők számára erős alapozó olvasmányként szolgáljon, emellett pedig a rutinosabb tulajdonosok vagy szakmabeliek is találjanak benne inspirációt és hasznos tanácsokat. A kiadvány szinte bármilyen eszközön elolvasható, és akár ki is nyomtatható.

A Felújítási Kisokos itt érhető el.

A tetőfelújítás ütemezése

Ha már tetőfelújítás, érdemes szót ejteni az ütemterv kialakításáról is. Mikor érdemes elkezdeni a tervezést? Hogyan kell kalkulálni az ajánlatkéréssel és az alapanyagok megrendelésével? És hogyan lehet felkészülni a váratlan eseményekre? A BMI Bramac ebben a kérdéskörben is szívesen áll mind a házfelújítók, mind a szakemberek rendelkezésére. A Jótető blogon összefoglalták a legfontosabb kérdéseket, illetve egy általános, jól működő ütemtervet is bemutatnak az itt olvasható blogbejegyzésben.

Ha naprakész szeretne lenni a márka híreivel, újdonságaival kapcsolatban, kövesse figyelemmel a BMI Bramac és BMI Villas híreit már egy oldalon, a megújult BMI Magyarország Facebook-oldalán.

További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2022.06.09.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information