Semmelrock

Átadták a Tájépítészeti Nívódíjakat - a Semmelrock a Turizmus, vendéglátás kategória szponzora volt

A tájépítészetnél meghatározó szerepet tölt be a felhasznált burkolatok minősége, esztétikuma. A Semmelrock burkolatok számos olyan nagyberuházáson bizonyítottak már, ahol színvonalas köztéri terek, parkok járulnak hozzá az ott élők életminőségének javításához, mint például a budapesti Carl Lutz sétány, a Fürdősétány, Zalakaroson, vagy akár a békéscsabai Szent István tér.





Nem volt kérdés tehát, hogy a Magyar Tájépítészek Szövetsége által meghirdetett Tájépítészeti Nívódíj Pályázat szervezésében a Semmelrock Kft. is támogatóként részt vesz, a vállalat a Turizmus, vendéglátás kategória szponzoraként vállalt szerepet a színvonalas pályázat meghirdetésében.


A Pályázati periódus szeptember végén lezárult, a díjak egy nagyszabású, kiállítással és szakmai programokkal egybekötött gálán kerültek átadásra 2021. október 10-én, vasárnap a MATE Budai Campusán (1118 Villányi út 29-43.).




A Turizmus, vendéglátás kategória nyertese Ambrus Mária Zsófia tájépítész lett, Zalacsányi golfpálya biodiverz ágyásai elnevezésű munkájával.

További információ a díjazott projektekről és a díjról:
Magyar Tájépítészek oldalán a hírek menü alatt: https://tajepiteszek.hu/hirek
A Tájépítész Fórum facebook oldalán: https://www.facebook.com/groups/tajepiteszforum
A Magyar Tájépítész Szövetség facebook oldalán: https://www.facebook.com/tajepiteszek




Illusztrációk:

A projektet bemutató fotók a Turizmus, vendéglátás kategória nyertes projektjét mutatják be (Ambrus Mária Zsófia, tájépítész: Zalacsányi golfpálya biodiverz ágyásai elnevezésű munkája).

Az eseményfotókat készítette: Deák Szabolcs



Semmelrock

További részletek és termékinformációk:
www.semmelrock.hu


Semmelrock Stein+Design

Semmelrock Stein+Design: A Semmelrock Stein+Design Közép-Kelet-Európa egyik vezető térkő és tájépítészeti megoldásokat nyújtó vállalata. A társaság a Wienerberger Csoport lányvállalata. Összesen 7 ország 14 gyárában - Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Horvátország, Románia és Bulgária - illetve szlovéniai, szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói és macedón értékesítési központokban együttesen 850 fő alkalmazottat foglalkoztat.

Wienerberger Magyarország: A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 európai országban, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 10 100 alkalmazottat foglalkoztat. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi termelés jelenleg hat helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már hétszáz fölötti.


2021.10.13.



Hirdetés
Semmelrock hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information