Drasztikusan csökkenthető a térkövek lerakásának ideje ezzel a módszerrel
2024.03.11.

Az ipari beruházások növekedése új kihívások elé állítja a kivitelezőket különösen a gyorsaság és hatékonyság terén. A modern építkezések során egyre nagyobb hangsúlyt kap a térkövezés minősége és sebessége, amely a projekt sikeres és időben történő befejezésének kulcsfontosságú eleme. Ebben a dinamikus környezetben a gépi rakás technológiája jelent megoldást, amely forradalmasítja a térkövezési munkálatokat és töredékére csökkenti annak idejét.




A gépi rakással a munkafolyamatok nem csak gyorsabbá és pontosabbá, hanem kényelmesebbé is válnak. Ez jelentősen megnöveli az egységnyi idő alatt lerakható Semmelrock térkövek és burkolati elemek mennyiségét. A technológia már a gyártás során beépül: a térkövek egymáshoz képest eltolt sorokban kerülnek le a gyártósorról. Így a kivitelezés helyszínén a gép már egy egész raklapsort megfogva emelheti fel és illesztheti a helyére az elemeket, a szakembereknek pedig csupán be kell igazítaniuk azokat pontos helyükre. Ezáltal minimális emberi erőfeszítésre van szükség, ami csökkenti a fizikai munka mennyiségét és biztonságosabbá, gyorsabbá teszi a folyamatot.

Gyors és hatékony

A gépi rakás lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt nagyobb mennyiségű térkövet helyezzenek le, mintha kézzel, egyesével tennék, jelentősen csökkentve ezzel a projekt teljes időtartamát. Ez a technológia nem csak három-négyszeresére gyorsítja a munkafolyamatot, hanem optimalizálja a munkaerő felhasználását is.

Pontos és minőségi

A gépi rakásnak köszönhetően a térkövezés pontosabbá válik, ami csökkenti az utólagos javítások szükségességét, növeli funkcionális minőségét és nem utolsósorban szebbé teszi a végeredményt. A gépek által lerakott térkövek illeszkedése pontosabb és egyenesebb, ami simább és tartósabb felületet eredményez.

Kényelmes és biztonságos

A gépi rakás kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé, mivel a fizikai munka nagy részét a gépek végzik, így csak minimális emberi munkaerő bevonására van szükség a jobb végeredmény eléréséhez. A szakembereknek elegendő a folyamat végén a pontos illeszkedést ellenőrizni. Ez csökkenti a munkavállalók fizikai terhelését és hozzájárul a munkahelyi biztonság javításához.

A Semmelrock termékeinél elérhető gépi rakás technológiája jelentős előrelépést jelent az ipari térkövezés területén, amely megfelel a modern kivitelezési projektek igényeinek és elvárásainak. A Semmelrock elkötelezett amellett, hogy ügyfelei részére a legmodernebb és legkényelmesebb megoldásokat biztosítsa, ezért BEHATON, UNIVERZÁLIS HULLÁMKŐ, CITYTOP és CITYTOP+ termékeit mostantól előzetes megrendelés alapján gépi rakásra alkalmas kiszerelésben is kínálják, biztosítva ezzel a projektek sikerét és minőségét.



A Semmelrock gépi rakásra alkalmas térkövei:

BEHATON


UNIVERZÁLIS HULLÁMKŐ


CITYTOP


CITYTOP+




Semmelrock

További részletek és termékinformációk:
www.semmelrock.hu


Semmelrock Stein+Design

Semmelrock Stein+Design: A Semmelrock Stein+Design Közép-Kelet-Európa egyik vezető térkő és tájépítészeti megoldásokat nyújtó vállalata. A társaság a Wienerberger Csoport lányvállalata. Összesen 7 ország 14 gyárában - Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Horvátország, Románia és Bulgária - illetve szlovéniai, szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói és macedón értékesítési központokban együttesen 850 fő alkalmazottat foglalkoztat.

Wienerberger Magyarország: A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 európai országban, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 10 100 alkalmazottat foglalkoztat. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi termelés jelenleg hat helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már hétszáz fölötti.


2024.03.11.

Semmelrock HírekSemmelrock Alkalmazástechnikai útmutatóSemmelrock ÁrjegyzékSemmelrock Kerti ötletekSemmelrock Kerítés- és falrendszerekSemmelrock Termékek


Hirdetés
Semmelrock hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information