Semmelrock

Fontos az első benyomás otthonáról - Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

A Rivago kerítéselemek 2023. második félévétől már trendi fehér színben is elérhetőek!

A kerítés az az épületelem, amely elválasztja házunkat a külvilágtól, egyszerre teremt biztonságot és privát szférát a bentlakóknak és nagy mértékben járul hozzá házunk arculatának, külső megjelenésének meghatározásához.


A kerítés rendszer különböző termékei egymással jól kombinálhatóak, a termékek kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit elégíti ki.

A különböző kerítéselemekből kerti falak is építhetők, melyek alkalmasak a házhoz vezető utak, lépcsők oldalsó rögzítésére; falazott grill-, illetve ülőhelyek megépítésére, valamint falazatok kisebb magasságbeli különbségének áthidalására is.

A Semmelrock termékkínálatában jelenleg négyféle kerítésrendszer található:

Rivago kerítésrendszer

Sima betonfelületével a Rivago kerítésrendszer ideális megoldás a ház köré. Nemes, letisztult dizájnja minden építészeti stílushoz illik, egyszerű eleganciájával mindenkit meggyőz. Középszürke, világos bézs és mokka színekben kapható, 2023. második félévétől pedig fehér színben is elérhető lesz majd.




Castello kerítésrendszer

A Castello kerítéselemek változatos formavilágával a legkreatívabb elképzelések is megvalósíthatók. Az antikolt felület patinás hatását tovább fokozzák a termékek melírozott színei.




Bradstone Travero kerítésrendszer

A Bradstone Travero lap és Travero lépcső kiváló kiegészítője a Travero kerítésrendszer, melyet sokoldalúan lehet alkalmazni, akár díszkerítésként, akár a kert határolására vagy a kíváncsi tekintetek elleni védelemként. A harmonikusan strukturált felület különleges hangulatot és megjelenést kölcsönöz az épületnek.




További információ a Semmelrock kerítésekről:
Kerítések és támfalak - Semmelrock - Wienerberger

Akciós ajánlatunk:
Pénzvisszatérítés (wienerberger.hu)


Semmelrock

További részletek és termékinformációk:
www.semmelrock.hu


Semmelrock Stein+Design

Semmelrock Stein+Design: A Semmelrock Stein+Design Közép-Kelet-Európa egyik vezető térkő és tájépítészeti megoldásokat nyújtó vállalata. A társaság a Wienerberger Csoport lányvállalata. Összesen 7 ország 14 gyárában - Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Horvátország, Románia és Bulgária - illetve szlovéniai, szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói és macedón értékesítési központokban együttesen 850 fő alkalmazottat foglalkoztat.

Wienerberger Magyarország: A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 európai országban, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 10 100 alkalmazottat foglalkoztat. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi termelés jelenleg hat helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már hétszáz fölötti.


2023.05.11.

Semmelrock HírekSemmelrock Alkalmazástechnikai útmutatóSemmelrock ÁrjegyzékSemmelrock Kerti ötletekSemmelrock Kerítés- és falrendszerekSemmelrock Termékek


Hirdetés
Semmelrock hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information