Semmelrock

GardenVisions mobilalkalmazás a Semmelrocktól

GardenVisions mobilalkalmazás a Semmelrocktól




Tervezze meg egyszerűen kertjét, kocsibeállóját vagy teraszát!

A GardenVisions alkalmazás segítségével egyszerűen megtervezheti a ház körüli burkolt felületeket. Ehhez pedig nincs másra szüksége, csak egy okostelefonra!





A GardenVisions alkalmazást okostelefonon és tableten is használhatja, álló vagy fekvő nézetben egyaránt kipróbálhatja, a minél könnyebb tervezés érdekében.




Találja meg a legjobb megoldást!
Hasonlítsa össze a különböző terveket, és válassza ki azt, amelyik leginkább tetszik Önnek!


GardenVisions mobilalkalmazás


Semmelrock

További részletek és termékinformációk:
www.semmelrock.hu


Semmelrock Stein+Design

Semmelrock Stein+Design: A Semmelrock Stein+Design Közép-Kelet-Európa egyik vezető térkő és tájépítészeti megoldásokat nyújtó vállalata. A társaság a Wienerberger Csoport lányvállalata. Összesen 7 ország 14 gyárában - Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Horvátország, Románia és Bulgária - illetve szlovéniai, szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói és macedón értékesítési központokban együttesen 850 fő alkalmazottat foglalkoztat.

Wienerberger Magyarország: A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 európai országban, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 10 100 alkalmazottat foglalkoztat. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi termelés jelenleg hat helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már hétszáz fölötti.


2022.03.09.

Semmelrock HírekSemmelrock Alkalmazástechnikai útmutatóSemmelrock ÁrjegyzékSemmelrock Kerti ötletekSemmelrock Kerítés- és falrendszerekSemmelrock Termékek


Hirdetés
Semmelrock hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information