Rigips

Rigips® ENERGOBOARD RE



A Rigips® ENERGOBOARD gipszkarton új, környezettudatos gyártási technológiával készül, rendszerminősítéssel rendelkező válaszfalak, álmennyezetek és egyéb szerelt szerkezetek építéséhez kiváló. Használatával hozzájárulunk a környezet kíméléséhez, mivel kisebb a gyártás során keletkező CO2 kibocsátás, mint a hasonló teljesítményű szerelt szerkezetek építéséhez alkalmazott RB gipszkartonok esetében.




A Rigips® ENERGOBOARD gipszkarton előnyei



A leggyakrabban épített szerkezetek



Ajánlott felhasználási területek:


Fontos tudni: Mit jelent az ergonómia és miért fontos a munkánk során is figyelembe venni?

Az ergonómia a görög ergon = 'munka' (görögül: ἑργον), valamint a nomos = 'tan, törvény' (görögül: νó;μος ) szavakból alkotott szóösszetétel. Célja a szűkebb és tágabb munkakörnyezet, a gépek, munkaeszközök emberhez igazítása, az emberi adottságoknak lehető legjobban megfelelő munkaeszközök és munkakörnyezet kialakítása.





Műszaki adatok
Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság 
(mm)
Karton színe Élképzés (Hosszanti és keresztirányú) MSZ EN 520 sz. jelölés Tűzvédelmi osztály  Megengedett páraterhelés Maximális hőmérséklet
12,5 1200 2000 nyers fehér PRO és fózolt A1 A2-s1,d0 70% 50 C°


Dokumentumok és linkek

Használati útmutató
Teljesítménynyilatkozat
Műszaki adatlap
Biztonsági adatlap

Rigips
További információk:
www.rigips.hu/hu


Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió


Több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 179.000 fős munkaerőt foglalkoztat a világ 67 országában.2017-es árbevétele meghaladta a 40,8 milliárd eurót.

www.rigips.hu/hu


2023.05.08.

Rigips HírekRigips CADRigips CsomópontokRigips TervezőknekRigips Építkezési és felújítási megoldásokRigips Műszaki adatlapokRigips Teljesítmény nyilatkozatokTerületi KépviselőkRigips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Rigips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information