Mediterrán Tetőcserepet keres? Most könnyű a választás 


Válassza idén ősszel a prémium Resistor felületkezeléssel ellátott Rundo tetőcserepünket Korall, Merlot, Mocca vagy Carbon színben és biztosítsa így tetője hosszútávú szépségét! Felületkezeléseinkről itt tudhat meg többet!


A részletekért kattintson a képre és nézze meg akciós kiadványunkat!



Hasznos tippek Önnek!

1. Küldje el tervrajzát és mérnök kollégáink ingyenesen kiszámolják miből mennyire lenne szüksége! kiszamoljuk@terranteto.hu

2. Keresse területi képviselőinket akik készséggel állnak rendelkezésére bármilyen szaktanáccsal. Elérhetőségeiket itt találja!

3. Az Önhöz közeli Márkakereskedőink listáját itt találja, csak írja be a lakóhelyét!

4. Tudta, hogy a magyarországi betoncserép gyártók közül egyedülálló módon minden betontermékünkre
50 ÉV GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK.
Részletekért klikkeljen a lenti logóra:




További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2015.09.10.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information