Wienerberger

Új termékekkel bővült a Porotherm Rapid portfólió

Az elmúlt időszakba a házépítések kapcsán is kiemelt figyelmet kapott - nemcsak a kész épület, hanem már a kivitelezési munkák során is - a fenntarthatóság, illetve a hatékonyság kérdése. A Wienerberger vállalati filozófiája, hogy mindezekre az innováció révén, a kutatás-fejlesztésre fordított nem csak anyagi, de szellemi forrásokkal lehet a legjobb válaszokat megtalálni. Ennek a különleges munkának az eredménye például a POROTHERM RAPID falazási technológia, amely egyértelműen a XXI. század építési elvárásainak megfelelően dolgoztak ki a Wienerberger szakemberei.



RAPID falazási technológia lényege, hogy a téglák a felfekvő felületükön síkra csiszolva kerülnek ki a gyárból, így azok, mint két asztallap, tökéletesen egymásra helyezhetők a következő sorokban. Ezáltal a szükséges kötőanyag mennyisége kevesebb lesz, és a falazat gyorsabban elkészíthető.

A hazánkban is egyre népszerűbb csiszolt falazóelemek használata, mely változást a Porotherm termékkínálata is mutat. 2023. januárjától a 20 cm vastagságú elemek is elérhetőek Rapid (csiszolt) verzióban, így bármilyen vastagságú falazat építésére is van szükség, a Porotherm kínálatában megtalálható.

Porotherm Rapid termékportfólió

Energy+ termékcsalád:

Porotherm 50 Thermo Rapid (Dryfix)
Porotherm 44 Thermo Rapid (Dryfix)
Porotherm 38 Thermo Rapid (Dryfix)


Comfort termékcsalád

Porotherm 50 X-therm Rapid (Dryfix)
Porotherm 44 X-therm Rapid (Dryfix)
Porotherm 38 X-therm Rapid (Dryfix)
Porotherm 30 X-therm Rapid (Dryfix)


Classic termékcsalád:

Porotherm 30 N+F Rapid (Dryfix)
Porotherm 25 N+F Rapid (Dryfix)


Belső termékcsalád:

Porotherm 20 N+F Rapid (Dryfix)
Porotherm 10 N+F Rapid (Dryfix)




Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.02.09.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information