Semmelrock

Új trend a családi házak, közösségi terek, kertek burkolatválasztásánál - nagyméretű burkolólapok

Hagyja magát inspirálni új ötletekkel és hozza létre egyedi stílusát!



Letisztult, nagyméretű formátumával, kellemes, diszkrét színvilágával biztosít exkluzív megjelenést az alkalmazott felületeken a Semmelrock új beton burkolólap családja. Az elegáns, nagy formátumú lapok a modern kertek és udvarok, közösségi terek tökéletes kiegészítői. A CARAT lapcsalád tagjai már kétféle, 80x40 és 60x40 cm-es méretben is elérhetőek!


A nagyméretű lapok előnyei:

Elegáns és stílusos: a 3,9 és 4,2 cm-es vastagságú lapkollekció időtlen szépségével elkápráztat, könnyű beépítést biztosít és számtalan előnyt nyújt.



A különböző dekorlapok, kreatív fektetési minták és a fugakialakítások alkalmazásával a burkolólapokból még változatosabb textúrák, felületek hozhatók létre, a fugázóanyagok színének kiválasztása is fontos, a lapoktól való erősebb és eltérő színek erősebb vizuális megjelenéssel társulnak.

Akciós ajánlatunk:
Pénzvisszatérítés (wienerberger.hu)

További termékinformációk:
Semmelrock térburkolat - Wienerberger Magyarország

Kérjen egyedi, személyre szabott szaktanácsadást és ajánlatot az alábbi linken:
Díjmentes építőanyagmennyiség-számítás - Wienerberger Magyarország


Semmelrock

További részletek és termékinformációk:
www.semmelrock.hu


Semmelrock Stein+Design

Semmelrock Stein+Design: A Semmelrock Stein+Design Közép-Kelet-Európa egyik vezető térkő és tájépítészeti megoldásokat nyújtó vállalata. A társaság a Wienerberger Csoport lányvállalata. Összesen 7 ország 14 gyárában - Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Horvátország, Románia és Bulgária - illetve szlovéniai, szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói és macedón értékesítési központokban együttesen 850 fő alkalmazottat foglalkoztat.

Wienerberger Magyarország: A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 európai országban, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 10 100 alkalmazottat foglalkoztat. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi termelés jelenleg hat helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már hétszáz fölötti.


2023.05.11.

Semmelrock HírekSemmelrock Alkalmazástechnikai útmutatóSemmelrock ÁrjegyzékSemmelrock Kerti ötletekSemmelrock Kerítés- és falrendszerekSemmelrock Termékek


Hirdetés
Semmelrock hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information