Wienerberger


2022-ben is folytatódik a Wienerberger által 2021-ben életre hívott Porotherm Kivitelezői Program!

A programban részt vevők negyedévente értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak, 2022 áprilisában pedig kisorsolásra kerül a program fődíja egy vadonatúj Renault Master duplakabinos, platós kisteherautó!





Mit kell tennie, hogy a Program tagja lehessen?

Azok a kivitelezők/kőműves vállalkozók, akik Porotherm téglákkal dolgoznak, az általuk beépített termékekről szóló szállítólevelet egy nagyon egyszerű felhasználói felületre tölthetik fel.
Fotózza le azt a szállítólevelet, szállítóleveleket (minden oldalt), amin az Önök cége által beépített Porotherm termékek vannak feltüntetve, látogasson el Partnerprogramunk weboldalára, adja meg telefonszámát, töltse fel fényképként a dokumentum minden oldalát!
Együttműködő partnerünk a Renault Hungária Kft.

Részletek a programról és szállítólevél - feltöltés: https://kivitelezoprogram.hu/?utm_source=eptar&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=kivitelezo_program_utolso_negyedev_2022

*Az ajándékokat bemutató képek csak illusztrációk! A nyereményjátékokban való részvétel feltételeit és az ajándékok részletes leírását a program weboldalán található Részvételi Szabályzat tartalmazza!



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2022.01.13.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information