Sika Hungária Kft.
A SIKA ÚJRAGONDOLTA A POLIURETÁNT - ÚJ PURFORM® TECHNOLÓGIA RENDKÍVÜL ALACSONY MONOMER TARTALOMMAL

Purform® márkanév alatt 2022. márciusától a Sika bevezeti újonnan kifejlesztett poliuretán technológián alapuló tömítő- és ragasztóanyag termékeit. Az új technológia növeli a poliuretán termékek fölényét mind szilárdság, mind tartósság tekintetében, valamint rendkívül alacsony monomer tartalma révén. Ez utóbbi fenntarthatóbb termékek előállítását teszi lehetővé a Sika számára, melyek megfelelnek a holnap környezetvédelmi és egészségügyi szabályozásainak.




Az új Purform® poliuretán technológiával a Sika egy újabb mérföldkőhöz ért a fenntartható termékfejlesztés terén. Az innovációnak köszönhetően jelentős mértékben csökkenteni tudja termékei monomer dizocianát tartalmát, így professzionális megoldást tud kínálni 0,1%-nál alacsonyabb monomer tartalom mellett is. Ennek eredményeképp a Sika megfelel a 2023-tól érvénybe lépő új, európai uniós REACH rendelet követelményeinek, melyet az emberi egészség és a környezet védelme érdekében dolgoztak ki. A Purform® technológiával a felhasználók megtapasztalhatják azokat az előnyöket, melyek a poliuretán egyedülálló teljesítményéből, az alacsony monomer kitettségből és a legmagasabb szintű munkabiztonságból származnak.

Az új Purform® poliuretán technológia által érintett márkanevek a Sikaflex®, SikaBond®, SikaTack® és SikaFloor®.2022. márciusától kezdődően a Purform® technológiával előállított Sikaflex®-11FC+ új néven, Sikaflex®-11FC Purform®, valamint a Sikaflex® PRO-3, új nevén Sikaflex® PRO-3 Purform® termékek kerülnek kiszállításra a kereskedő és kivitelező partnerekhez.

Tudjon meg többet az új technológiáról, tekintse meg bemutató filmeinket, kiadványainkat az alábbi weboldalon:
https://hun.sika.com/hu/purform.html



További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2022.05.05.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information