Sika Hungária Kft.
Csináld tökéletesen! Fugázás kompromisszumok nélkül!

Egy szakszerűen felépített hidegburkolási rétegrendnek a professzionális vízszigetelés-, ragasztás- és tömítés mellet a professzionális fugázás is meghatározó része. Számos versenytárssal ellentétben a Sika koncepciója nem az, hogy meglévő, hagyományos, flexibilis hagyományos kötésidővel, szűkebb felhasználási területtel rendelkező fugázót alakítanak át, végeznek azon folyamatosan "ráncfelvarrásokat", hanem a fugázóhabarcsokkal szembeni műszaki elvárásokat csoportokra osztva több fugázócsaládot is kifejlesztenek.


A hagyományos kötési idővel, szűkebb felhasználási tartománnyal is megoldható burkolási feladatoknál a korábban SikaCeram CleanGrout nevet viselő, de ettől az évtől SikaCeram-663 Flex Grout néven megvásárolható flexibilis fugázó családot javasoljuk.

A név módosítás egy vásárlóbarát, új, 4 kg-os csomagolást, valamint az eddig biztosított jellemzők megtartását jelenti. Továbbra is garantálja a fagyállóságot, vízlepergető tulajdonságot, a penészgombáknak és baktériumoknak történő ellenállást, a repedésmentességet, kopásállóságot, a fokozott UV-állóságot és a széles körben történő felhasználhatóságot főleg hagyományos nedvszívású burkolólapokhoz kül- és beltérben egyaránt.

Ez évtől a legújabb dizájn burkolási trendeket szem előtt tartva a fejlesztők arra is gondolnak, hogy manapság sok vásárló és felhasználó számára a hidegburkolati fugázók dizájnelemként is meg kell, hogy állják a helyüket. Ezért a Sika - Schönox szakemberei létrehoztak egy olyan fugázócsaládot, amely a műszaki biztonság mellett igényes megjelenésű, rendkívül divatos színeket kínál.

A SCHÖNOX SF DESIGN fugázócsalád, mint a név is sugallja, kiváló minőségű alapanyagokkal az exkluzív színragyogás új mércéje. Elsősorban a korábban nem látott formájú, színvilágú, struktúrájú és elsősorban a rendkívül alacsony vízfelvételű kőporcelán (gres) lapok, kerámiaburkolatok, üvegmozaikok, műkövek és elszíneződésre hajlamos természetes kövek kül-és beltéri fugázásához ajánlottak. Olyan felületeknél javasolt, ahol a hagyományos fugázók egyrészt a színválaszték, másrészt pedig műszaki tulajdonságuk miatt nem minden esetben alkalmasak. A belsőépítészek körében várhatóan azért válik népszerűvé, mert a fugázóanyag felülete, pigmentálása a hagyományos összetételű cementes fugázóanyagoktól eltérő, azoknál jóval finomabb összetételű. Ennek is köszönhetően tökéletesen illeszkedik a különféle modern beton-és fa felületekhez, a foltosodásra érzékeny természetes kövekhez!







A normál kötésidejű, a kül- és beltérben egyaránt alkalmazható SCHÖNOX SB FLEX széles fugázóhabarcs a Sika fugázókínálatának "igazi erős embere". Olyan "nehéz felületeknél", mint a:





A SCHÖNOX CF DESIGN nevű epoxi gyanta, színes fugázó habarcsával válik teljessé a SIKA hidegburkolati fugázókínálata, mellyel különösen tetszetős, dekoratív megjelenésű csempe-, mozaik-, valamint üvegmozaik burkolatokat tudunk ragasztani és fugázni. Alkalmas továbbá kerámialapok vízálló, fagyálló és vegyileg ellenálló fugázásához az élelmiszer- és édesiparban, valamint a vegyiparban, laboratóriumokban és úszómedencékben. Fugaszélesség 1 - 10 mm (a fuga színe átlátszó 1 és 4 mm között). Teljesíti az MSZ EN 13888 szabvány szerinti RG követelményeket és a DIN EN 12004 szabvány szerinti R2 követelményeket. Bel- és kültéri használatra.

Tekintse meg SF Design kiadványunkat!







További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2021.06.07.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information