Sika Hungária Kft.
Hatékony megoldás a mélyépítési szerkezetek vízszigetelésére

Az olyan mélyépítési szerkezetek, melyek agresszív talajviszonyoknak és jelentős igénybevételnek vannak kitéve, vagy amelyeknél a porszáraz belső környezet és a tartós, hosszú élettartam az elvárás, ott kulcsfontosságú egy megbízható és nagy teljesítményű vízszigetelési rendszer alkalmazása. A vízszigetelési rendszernek biztosítania kell a betonszerkezet védelmét is a talajban, és a talaj- vagy tengervízben lévő agresszív természetes anyagok és gázok esetleges káros hatásaival szemben.



SikaProof A+ jellemző felhasználása az alaplemezen



A kettős tapadási mechanizmussal rendelkező SikaProof A+ egy poliolefin (FPO) bázisú vízszigetelő lemez, mely alkalmazható vasbeton szerkezetek mélyépítési vízszigeteléséhez. Előre elhelyezett rendszer, melyet a zsaluzatba kell beépíteni a vasalás rögzítését és a beton kiöntését megelőzően. A vízszigetelő lemezen található speciális, hibrid tapadóréteg tartós tapadást biztosít a friss betonhoz. Az átfedéseknél lévő hézagok szigetelése a SikaProof Tape A+ öntapadó szalaggal történik. A szigetelőlemez teljes vastagsága 1,75 mm, melyből az FPO műanyag lemez vastagsága 1,20 mm. A lemezek 1 és 2 m széles tekercsekben kaphatók.



Termékjellemzők és előnyök:




Nagy rugalmasság és teljes felületű tapadás



A SikaProof A+ FPO lemez más Sika vízszigetelő, hézagtömítő rendszerrel kombinálva teljes körű, tartós, költséghatékony és minden követelménynek megfelelő vízhatlan szerkezet alakítható ki.

Tudjon meg többet termékünkről a kiadvány segítségével.



További információk:

Mihályi István
Műszaki tanácsadó

06 30 996 4442
mihalyi.istvan@hu.sika.com
www.sika.hu


2020.05.13.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information