Betonpadlók felújítása SikaScreed HardTop-65 esztrichhel
Gyors kivitelezés, magas kopásállóság, nagy szilárdság
2022.11.04.

Az évekig tartó használat után a beton gyakran javításra szorul, vagy akár el is kell távolítani és újraépíteni. A Sika tökéletes esztrich portfóliót kínál az ipari és kereskedelmi padlóburkolatok építéséhez és felújításához. Különösen alkalmasak olyan felújítási projektekhez, ahol a gyors üzembe helyezés és a legmagasabb minőségű esztrich szükséges. A SikaScreed HardTop termékcsalád habarcsaival a betonfelújítás nagyon gyorsan és gazdaságosan elvégezhető.




A SikaScreed HardTop termékek meghaladják a tulajdonosok és a kivitelezők elvárásait.





A hagyományos cementalapú esztricheknek több napra van szükségük a kellő szilárdság eléréséhez, melyhez ki kell száradniuk és akár 0,5‰ (mm/m) vagy még ennél nagyobb mértékben is zsugorodhatnak. Ezenkívül a gyantás bevonat felhordása előtt csiszolással vagy sörétszórással elő kell őket készíteni.

Ehhez képest a SikaScreed HardTop-65 szinte önterülő módon beépíthető, terítési technikával egy terítőrúd segítségével könnyen kivitelezhető és kiegyenlíthető, mely a kivitelezők számára sokkal kisebb munkaterhelést jelent.
A kívánt vastagság és a nagyon egyenletes felület könnyen kialakítható. A kivitelezők a felhordást álló helyzetben, sokkal gyorsabban el tudják végezni, mint a hagyományos földnedves esztrichek felhordása esetén.



Tipikus program a teljes rendszer kiépítésére a legrövidebb idő alatt (500 m2-es ipari épület felújítása; 3,5 cm-es átlagos rétegvastagság; 20 °C-os hőmérséklet)


A SikaScreed HardTop habarcsokat gyors beépítésre és nagy szilárdság kialakítására tervezték. A SikaScreed HardTop esztrichek a SikaScreed-20 EBB-vel (epoxi kötőhíd) kombinálva minimális zsugorodással rendelkeznek, ami kiváló kötést biztosít az aljzathoz.

A SikaScreed HardTop-65 főbb jellemzői:









Hatékony munkavégzés

A padlófelújítási munkálatok gyorsasága nemcsak a gyorsan megszilárduló termékeken, hanem a munkaterületen zajló folyamatokon is múlik. Az előkészítő, a befejező és a takarítási munkák költséget jelentenek és nem kerülhetők el, ezért a hatékony munkavégzés kulcsfontosságú.

A Sika megoldása a megfelelő géptechnológia - az Inotec GmbH-val együttműködve - és a SikaScreed HardTop termékek zsákban (25 kg), Big Bag zsákban (~1 tonna) vagy One-Way-containerben (~ 0,8 tonna) történő szállítása. Az ilyen, jól szervezett építkezéseken a szokásos szivattyúzás mértéke akár az 5,5 tonna/órát is elérheti.
A munkaterület viszonyaitól függően a csomagoló és gépi berendezések legmegfelelőbb kombinációja beállítható, mint például a magasság, a szivattyúzási távolság vagy a padló esetleges terhelése alapján. Az esztrichek automatizált keverése és szivattyúzása a megfelelő gépekkel nagyon hatékonyan elvégezhető, ennek köszönhetően a munkások számára a nehéz emelés és a por minimálisra csökkenthető vagy akár teljesen el is kerülhető. A hatékonyabb munkavégzésből adódik a munka gyorsabb befejezése, így a kivitelezési idő lerövidülése, melynek köszönhetően hamarabb lehet a következő építkezést elkezdeni.


További információk:

www.sika.hu
telefon: +36 (1) 371 2020
email: info@hu.sika.com


2022.11.04.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information