A VELUX tervezést segítő ArchiCAD könyvtári elemei

A VELUX csomóponti rajzai mellett a vállalat legújabb fejlesztése az ArchiCAD könyvtári elemek gyűjteménye, amely szintén megkönnyíti a tervezőmunkát.




A VELUX célja, hogy segítse és megkönnyítse az építészek munkáját, amikor tereket terveznek közvetlenül a tető alatt. Ezt a célt szolgálják tervezést segítő digitális szolgáltatásai: a csomóponti rajzok, az ArchiCAD könyvtári elemek és a BIM object website is.

"A VELUX ArchiCAD könyvtári elemeinek segítségével az építész a teljes VELUX termékválasztékot fel tudja használni a tervezéshez a Magyarországon legelterjedtebb tervezőszoftverben. A szolgáltatás segítségével könnyedén ki tudja választani a számára megfelelő ablaktípust, az elérhető méreteket, anyagokat és üvegezést, valamint a tetőfedő anyaghoz illeszkedő burkolókereteket és a megfelelő árnyékolástechnikai termékeket is. Ráadásul az elkészült megoldások könnyen megjeleníthetőek 3D modellen és a látványtervezőben is. A szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy jelentősen megkönnyíti a termékkiírást, mivel a tervezés után csupán egy kattintás a tetőtéri ablakok és specifikációik kilistázása és átemelése a költségvetéstervező programba" - emelte ki az új fejlesztés előnyeit Biró András, a VELUX alkalmazástechnikai és műszaki szakértője.


Az ArchiCAD könyvtári elemei itt tölthetőek le


VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2022.11.15.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information