A VELUX tervezést segítő csomóponti rajzai

A VELUX célja, hogy segítse és megkönnyítse az építészek munkáját, amikor tereket terveznek közvetlenül a tető alatt. Ezt a célt szolgálják tervezést segítő digitális szolgáltatásai: a csomóponti rajzok, az ArchiCAD könyvtári elemek és a BIM object website is.


    


A műszaki rajzokkal kapcsolatos szolgáltatásokkal nemcsak könnyebbé, de gyorsabbá és hatékonyabbá is válik az épülettervezés - így a tervezőknek több idejük jut arra koncentrálni, ami igazán fontos; napfénnyel teli, fenntartható és egészséges épületek megalkotására.

A VELUX tervezést segítő digitális szolgáltatásaival olyan segítséget nyújt az építészek és kivitelezők számára, amely jelentős mennyiségű időt spórolhat meg a szakembereknek - különös tekintettel a termékkiírási és költségtervezési munkára.

A vállalat csomóponti rajzai a hazánkban legáltalánosabb tetőszerkezetek rétegrendjeibe illesztve ábrázolják a VELUX termékeit, legyen szó magastetőbe illeszkedő tetőtéri, vagy lapostetősbe integrálható felülvilágító ablakokról, kupolákról, fénycsatornákról, önálló vagy csoportos beépítésekről.

Az akár egyetlen kattintással letölthető csomóponti rajzok célja, hogy a már elkészített, kidolgozott anyagot az építész minimális módosítással emelheti át a saját kiviteli dokumentációjába, jelentős időt takarítva meg ezzel. Emellett a szolgáltatásnak köszönhetően egyszerűbbé válik a termékkiírás is, valamint a szakember egyértelmű utasításokat adhat a kivitelezőnek, hogy hogyan csatlakoztassa a terméket a tető rétegrendjéhez.

A csomóponti rajzokat a VELUX szakemberei a Magyarországon aktuális beépítési módok és technológiák alapján folyamatosan frissítik, és igény esetén újat rajzoltatnak az erre specializálódott építész partnereikkel.


VELUX csomóponti rajzok


VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2022.11.07.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information