Sika Hungária Kft.
EGY EGÉSZSÉGESEBB ÉS BIZTONSÁGOSABB KÖRNYEZETÉRT

A Sika padlóbevonati és burkolati megoldásai az épületek és létesítmények különböző funkciójú területein kerülnek alkalmazásra (pl. mechanikailag és vegyi anyagokkal szemben ellenálló ipari padlók, élelmiszeripari falak higiéniai követelményekkel, tisztaterek padlói és falai, valamint kereskedelmi és lakóépületek dekoratív padlói és falai).


A Sika padlóbevonati és burkolati megoldásai többféle alapanyag technológián alapulnak, mint például: EP, PUR és PMMA műgyanták; különböző kötőanyag technológiák kombinációi (pl. PUR és cement vagy EP és cement) olyan megoldásokhoz, melyek minden ipari és kereskedelmi felhasználás legsajátosabb követelményeinek is megfelelnek. A Sikafloor termékeket a legújabb követelményeknek, szabványoknak és trendeknek megfelelően tervezik, így azok szinte minden szabályozásnak és előírásnak megfelelnek (pl. MSZ EN ISO 9001 és 14001, AgBB, CE-jelölés, M1, CSM). Ezek mellett a Sika vezető szerepet tölt be az ESD/ECF padlóbevonati technológiában.



A Sika rendszermegoldásai szinte minden projekttípus esetén használhatók:

  




  







A Sika, mint a műgyanta alapú padlóbevonati és burkolati megoldások globális technológiai vezetője több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik. A cég jelentős mértékben járult hozzá a padlóbevonati anyagok és technológiák fejlesztéséhez.



A Sika bevonatrendszerek ismertek kiváló tartósságukról szélsőséges elvárásokat támasztó területeken történő felhasználás esetén is, például:



Ha meg szeretné ismerni az Ön igényeire szabott Sikafloor megoldásokat tekintse meg kiadványunkat:




További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2019.03.25.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information