Wienerberger


Semmelrock Burkolómester szakmai képzés - 2022

Legyen Ön is része a sikernek!

Vegyen részt a Semmelrock termékekről szóló ingyenes burkolómester képzéseinken 2022-ben!

A következő év jelentős változást hoz a Semmelrock Kft. életében, mivel a cég - a nemzetközi fúzió eredményeképpen - 2022-től Magyarországon is hivatalosan a Wienerberger Zrt.-be integrálódik.
A Wienerberger - mint a Semmelrock márkáért felelős építőipari vállalat - 2022-ben Burkolómesterek részére szakmai továbbképzési programot hirdet.


A képzés célja, hogy megismertethessük a szakmát gyakorló kollégákkal a Wienerberger - Semmelrock integráció előnyeit; bemutathassuk számukra a Semmelrock termékekkel kapcsolatos újdonságokat.

Az elméleti és gyakorlati részből álló tréning, olyan szakmai kihívásokat jelentő fogásokat mutat be, mint a térkövek rakásmintáinak különböző kombinációi, a kerti lapok ragasztása, fugázása vagy éppen műanyag laptartóra való lehelyezése.

A program része az ócsai Semmelrock térkő- és lap gyár bejárása, a gyártási folyamatok ismertetésével.

Emellett minden résztvevő számára értékes ajándékcsomagot biztosítunk. (Figyelem, az ajándékcsomag képe csak illusztráció. A Wienerberger fenntartja magának a jogot, hogy az ajándékcsomag tartalmát értékhatáron belül bármikor megváltoztathassa, módosíthassa!)

A képzés időpontjai:


Helyszín:
Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft. - Ócsai gyár
2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 130.
8:30 - 9:00 Érkezés Ócsára, a Semmelrock gyárba

A képzés programja:
9:00 - 9:50 Elméleti előadás



9:50 - 10:10 Elméleti előadás vendég előadóval Ragasztó és fugázó anyagok bemutatása

10:10 - 10:25 Szünet

10:25 - 11:45 Gyakorlati bemutató



11:45 - 12:00 Szünet

12:00 - 13:00 Gyárlátogatás a Semmelrock gyárban

13:00 - 14:00 Ebéd


Regisztráció a képzésre:

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Egyes időpontokra max. 28 fő jelentkezését tudjuk fogadni, a jelentkezések sorrendjét azok beküldésének ideje határozza meg.

Regisztrációját az alábbi adatok megadásával a következő e-mail címre küldheti:
kepzes@wienerberger.hu.



Minden partnerünknek e-mailben küldünk visszaigazolást, ill. azt is jelezzük, ha az adott időpontra már nem tudtuk regisztrációját fogadni. Igyekszünk minden partnernek új időpontot felajánlani.

Részletekért kattintson ide


Semmelrock burkolómester képzések 2022 - Wienerberger Magyarország

A Wienerberger fenntartja magának a jogot, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a képzéseket lemondja, vagy a képzés időpontját és/vagy helyszínét megváltoztassa. Az esetleges változásokról a jelentkezőket e-mailben értesítjük!

Ha kérdése van, kérjük forduljon a területileg illetékes szaktanácsadó kollégánkhoz, elérhetőségeiket a www.wienerberger.hu honlapon megtalálja.



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2021.12.09.



Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information