Sika Hungária Kft.
Sikafloor padlórendszer - ipari megoldások

Egy épület tervezőjeként, tulajdonosaként, építőjeként, de akár bérlőjeként is számíthat a Sika támogatására a padlóbevonat készítési területen. A termékpaletta sokszínűsége és az ipari alkalmazásokra bevizsgált rendszerek és a szakemberek hálózata biztosítja az elvárt teljesítményt. A rendszerekhez képzési programot kínál a Sika a megfelelő kivitelezés/megvalósítás biztosítása érdekében.


A Sika padlóbevonati és burkolati megoldásai az épületek és létesítmények különböző funkciójú területein kerülnek alkalmazásra, szinte minden projekttípus esetén használhatók:



A Sika rendszermegoldásai szinte minden projekttípus esetén használhatók:

MEGOLDÁSOK AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA - MIÉRT SIKAFLOOR?



ÍZELÍTŐ A SIKAFLOOR MEGOLDÁSOKBÓL


Sikafloor® MultiDur

A Sikafloor® MultiDur termékcsalád kínálatában megtalálhatóak a rendkívül magas vegyi ellenálló képességgel rendelkező speciális megoldások, a tisztatéri használatnak megfelelő megoldások, valamint az elektromosan vezető ESD/ECF padlók is. A rendszeren belül az alapvető padlóhasználati és nagy teljesítményű falburkolási igényekre a Sika vizes bázisú bevonatai biztosítanak megoldást. A Sikafloor® MultiDur megoldás felhasználási területei:


Raktározási, logisztikai és eladási területek
Termelési, feldolgozási és tisztatéri területek (száraz és nedves)
Parkolóházak, közbenső födémek
Kereskedelmi-, köz- és lakóépületek



Sikafloor® DecoDur

A minta szortiment a gránit hatástól a különleges színhatást adó chips beszórásig terjedhet, különböző szín alapokon. A Sikafloor® DecoDur padlók sima felületű vagy enyhén érdesített kivitelben készülnek. Az igényeknek megfelelően a padlóbevonat lezárása készülhet matt fedőbevonattal, amely ellenáll az általános háztartási és enyhe ipari vegyi anyagoknak, vagy egy vegyileg ellenállóbb, akár fényes megjelenést biztosító bevonattal is. A Sikafloor® DecoDur megoldás felhasználási területei:


Laboratóriumokban
Kereskedelmi- és ipari épületek nagy gyalogosforgalmi területein
Élelmiszeripari létesítményekbe



Sikafloor® MultiFlex

Sika poliuretán padlórendszerek nehéz, ipari felhasználásra szánt bevonatok. A Sikafloor® MultiFlex rendszerek nagy rugalmasságot biztosítanak, lehetővé teszik a repedésáthidalást, továbbá csillapíthatják az aljzatburkolati mozgások hatását.

A Sikafloor® MultiFlex megoldások közé tartoznak a közvetlenül a vízszigetelő bevonatrendszerekre, vagy rendszeren belüli moduláris szigetelő rétegekre felépített rendszerek, melyek az igényeknek megfelelő felületi védelemmel alakíthatóak ki. Ezen padlók sima, enyhén és erősen érdesített (fokozottan csúszásmentes) kivitelben készülhetnek el.

A Sikafloor® MultiFlex megoldás felhasználási területei:


Raktár, logisztikai és eladási területek
Termelési, gyártási és tisztatéri területeken (száraz és nedves)
Parkolóházak (közbenső és záró födémek)


Ha meg szeretné ismerni az Ön igényeire szabott Sikafloor megoldásokat tekintse meg kiadványunkat:




További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2019.04.02.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information