Sika Hungária Kft.
SikaMur InjectoCream-100

Innovatív megoldás falak nedvesség elleni szigetelésre

Szilán-bázisú injektálható szigetelő krém talajnedvesség elleni szigetelésre

A SikaMur®-InjectoCream-100 egy újgenerációs talajnedvesség elleni szigetelő vízzáró krém, 600 ml-es monoporciós kiszerelésben. Az anyagot egy kinyomó pisztoly segítségével juttatjuk be a kifúrt lyukakba - nincs szükség speciális injektáló eszközre. Az egy munkafolyamattal beinjektált SikaMur®-InjectoCream-100 felszívódik a nedves falban, és ott egy vízzáró réteget képez és megakadályozza a további nedvesség felszívódását.




Előnyök




SikaMur® -komplett rendszer

4) Falszárító vakolat bedolgozása

A falazat kiszáradása nem kezdődik meg közvetlenül az injektálás után, az alap felől a nedvesség vándorlása csak a későbbiekben fog csökkenni. Ezért, amennyiben lehetséges késleltessük a járulékos munkákat, segítve ezzel a maximális száradást.

Hogyan érhetünk el tartósan jó eredményt:

1. Biztosítsunk megfelelő szellőzést a falak kiszáradásához.
2. Győződjünk meg róla, hogy az elkészített vízszigetelés csatlakozik-e az új padló vízszigeteléséhez. Amennyiben nincs vízszigetelés, hordjunk fel vízzáró habarcsot (pl. Sika Minipack® vagy Sika 101a®), ami a padlóra fedjen rá 5-10 cm szélességben, a falon pedig nyúljon túl az elkészített szigetelő rétegen.
3. Készítsük el az új vakolati réteget SikaMur® légpórusos falszárító habarcs segítségével a gyorsabb száradás és a sók megkötésének érdekében.
4. A kifúrt lyukakat zárjuk le egy megfelelő habarccsal (pl. Sika Minipack®).
5. Afalkülsőrészétvonjukbe Sikagard®-703W homlokzatimpregnálóval.

Felújítás SikaMur® vakolattal

Általánosan elmondható, ha nem használunk speciális vakolatot, a száradási sebesség 1 hónap 25 mm-es falvastagságonként. Ez egy 25 cm-es falvastagság esetén kb. 10 hónap száradást jelent.
Amagasmikropórustartalmú SikaMur® mészcement vakolat lehetővé teszi az alapfelület gyors száradását.

Tanácsok a falszárító vakolat helyes kivitelezéséhez

Távolítsuk el a meglévő vakolatot a falvastagság háromszorosának mértékében a nedvesség megjelenése felett. A falazóhabarcsot 1 cm mélységben kaparjuk ki. Keverjük össze legalább 3 percig a 25 kg-os por anyagot kb. 4,25-4,5 liter vízzel. A keveréket pihentessük 5 percig, majd keverjük át 10 másodpercig. Legalább fél órával a felhordás előtt nedvesítsükbeazalapfelületet.
Készítsünknéhánymillimétervastagságú fröcskölést. Hagyjuk ezt a réteget szilárdulni (min. 12 óra).
Nedvesítsük az előfröcskölést és hordjuk fel a második réteget kőműveskanállal(felcsapva) egyrétegben, legalább2cmvastagságban.
Fasimítóval húzzuk el a felületet. Legalább 3 hétig hagyjuk száradni, mielőtt felhordjuk a simító réteget (SikaMur® Finish).

Kiadósság: 1 zsák (25 kg) kb. 1 m2-hez elegendő 2 cm-ben



További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2017.09.12.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information