Albafal - A magas profit védjegye

620 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÜL ALBAFAL VÁLASZFALLAL A XIII. KERÜLETBEN


Magyarországon a beruházások költséghatékonyságának és azok megtérülési rátájának növelése kiemelten fontos szempont lett a gazdasági válság által megtépázott magasépítészeti szegmensben. Ebben lehetnek a beruházók legjobb partnere az ALBAGIPS szárazépítészeti rendszerek.

Beruházó partnerünk 4 ütemben megépülő 620 lakásos társasházába az ALBAGIPS természetes ásványgipszből készült válaszfalrendszerét, az ALBAFALat választotta, melyet

NEM KELL VAKOLNI
GAZDASÁGOS
TŰZGÁTLÓ
EGYSZERŰEN, GYORSAN KIVITELEZHETŐ
ESZTÉTIKUS
TELJES KERESZTMETSZETÉBEN VÍZÁLLÓ VÁLTOZATBAN IS ELÉRHETŐ


A monumentális lakópark Budapest dinamikusan fejlődő részén a XIII. kerületben, a Duna Pláza bevásárlóközpont szomszédságában épül.

Beruházó partnerünk 1989-es megalakulása óta több mint 400.000 m2 beépített ingatlannal a magyar ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé vált. Alapelvük, hogy a tervezést, kivitelezést, értékesítést és üzemeltetést egy kézben tartsák.

Céljuk, hogy a lehető legjobb megoldásokat kínálják, amelyek megfelelnek a magas szakmai és műszaki elvárásoknak. Ezért választották a több ezer m2 megépítéséhez az ALBAGIPS egyik fő termékét, az ALBAFAL válaszfal rendszert, melyet nem kell vakolni, ezért felhasználása idő- és költséghatékony.




Ezek a válaszfalak a beruházó legnagyobb megelégedettségére épülnek. Jelen pillanatban az ötödik szinten tart a válaszfalazási folyamat.


VAKOLÁSMENTES ALBAFAL




Az ALBAGIPS vakolásmentes modern, környezetbarát, idő- és költséghatékony falazási technológiát kínál tervezők, beruházók, kivitelezők és magányszemélyek részére.

Termékeink A+ minősítéssel rendelkeznek és elérhetőek teljes keresztmetszetében impregnált változatban is.

Építsen hatékonyan ALBAGIPS termékekkel, növelje profitját!


További információért, kérdés esetén keressen minket bizalommal! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2023.04.03.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information