EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET-MINŐSÉGI ÉLETTÉR

A VOC VEGYÜLETEKET MEGKÖTŐ ALBAGIPS TERMÉKEK


Az építőanyagok technológiai fejlesztése során egyre gyorsabb technológiákat használunk a kivitelezési idő, valamint a költségek csökkentése érdekében. Az emberek többségében fel sem merül, hogy a kiválasztott anyagok jelentős mennyiségű káros kémiai adalékanyagot tartalmazhatnak, melyek kipárolgása veszélyes lehet az egészségre.

Ezért az építőanyagok kiválasztásakor fontos odafigyelni arra, hogy az ember az egészségét védő anyagokat előre megismerje, hiszen senki nem szeretne károsanyagokat belélegezni mindennapi tevékenységei során.

A VOC a levegőben előforduló káros szénhidrogén-származékok gyűjtőneve, melyek számos egészségügyi panaszt okozhatnak, mint például légúti megbetegedések (asztma, allergia), fejfájás és fáradékonyság.

Ezek az anyagok bekerülhetnek szigetelő anyagokból, festékekből, tisztítószerekből, ragasztókból, szőnyegekből, bútorokból vagy akár számítógépekből a belső térbe.

https://ng.24.hu/fold/2015/08/26/artalmas-anyagok-lakasunkban/

A formaldehidet az Egészségügyi Világszervezet Nemzetközi Rákkutatási Hivatala 2004-ben emberi rákkeltő hatású anyaggá minősítette!

"A formaldehid mérgező és rákkeltő hatású. Építkezéseknél a levegőben megengedett maximális mennyisége 0,1 ppm. Ezen koncentráció fölött a szem irritációját, nyálkahártyák égető érzését, asztmás embereknél a tünetek erősödését, fulladást, valamint fejfájást okozhat" Forrás: Wikipedia

Az ALBAGIPS termékek magas VOC abszorpciós képességgel rendelkeznek, így az ezekkel épített fal egészséges beltéri levegőminőséget biztosít, valamint segít megelőzni az asztma és az allergia kialakulását. Az ALBAGIPS termékek egészségesebbé teszik az Ön otthonát, munkahelyi környezetét és Ön vagy gyermeke oktatási intézményét.

Az ALBAGIPS termékek nem bocsátanak ki szennyező anyagokat, EN ISO 16000-09 szabvány szerinti francia A+ minősítést kaptak, melyet csak a legmagasabb minőségi osztályba sorolt termékek kapnak meg. Minősítésünk azt igazolja, hogy a forrásnál nagyon alacsony a károsanyag-kibocsátás.

Az ALBAGIPS rendszerek használatával jelentősen csökkentheti a beltéri levegőben előforduló káros formaldehid mennyiséget anélkül, hogy a környezetbe bocsátaná ki (EN ISO 16000-23 szabvány szerint tesztelve).

Költséghatékonysága, gyorsasága és számos előnye mellett 100 % természetes ásványgipszből készült ALBAGIPS termékünk lehet az első lépés a fenntarthatóbb, egészségesebb jövő felé vezető úton.

További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2023.05.08.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information