ALBAFAL - A gyors válaszfal



Napjainkban nagy gondot okoz a munkaerőhiány, főleg az építőiparban. Termékeinkkel történő falazásnál ez nem okoz gondot! Harmadannyi emberrel ugyanakkora teljesítményt, vagy ugyanannyi emberrel háromszoros teljesítmény érhető el. Minden projektünket figyelemmel követünk a beszállítástól (az ingyenes) betanításon át az átadásig, ezzel biztosítva a falazatok rendeltetésszerű beépítését.




FALAZÁS GYORSAN, HATÉKONYAN!

Akár kivitelezőként, akár építtetőként fontos a gyors, költséghatékony építkezés. Az ALBAGIPS termékekkel mindezek elérhetőek. A válaszfalazás építésének normaideje jelentősebb kevesebb versenytársainál, és mivel nem szükséges vakolni, így plusz időt és költséget tud spórolni!


 


Amellett, hogy a vakolás díját meg lehet spórolni gipsz építőanyag használatával, az ajtónyílások kialakításánál az áthidaló költségével sem kell számolni, mert az elemek átboltozódnak. Termékeinkkel közel 20 % költségcsökkentés érhető el a hagyományos technológiákhoz képest.

AZ ALBAGIPS termékei számos kivitelezőt megnyertek, mert az ezzel kivitelezett építkezés gyors, költséghatékony, masszív és minősége megbízható.

Válassza Ön is megbízható, innovatív megoldásainkat! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:

További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:

Albagips Exim Kft.

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2022.10.12.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information