Diákszálló épül Budapest belvárosában ALBAGIPS termékekkel
- ALBAGIPS
-szel a diákok kényelméért



Ahogy a gyerekek kirepülnek a családi fészekből, minden szülő a legjobb körülmények között szeretné tudni szeme fényét. A diákok mindeközben távol a családtól nyugalmat, szabadságot, saját személyes teret igényelnek.


Ezért is fontos, hogy megfelelő élettér biztosítására alkalmas termékkel épüljenek a kollégiumok, diákszállók.


ALBAGIPS termékekkel nem csak környezetbarát, egészséges beltéri levegőt biztosító falak épülnek, hanem magas hanggátlási értékének köszönhetően tökéletesen elszeparálhatja a bulizni vágyó fiatalokat a szomszéd szobában épp vizsgára készülő társaiktól!


A diákszállóban megvalósuló szerkezetek:







Beruházók részére költséghatékony, vakolásmentes, gyorsan kivitelezhető, kevés emberi erőforrást igénylő megoldást nyújtunk ALBAFAL válaszfal és TECNOBOARD térelválasztó rendszereinkkel.







Budapesti diákszállón a szobák közti elválasztó Tecnoboard szerkezetünk került beépítésre, amely akár 66 dB hanggátlásával a szobák közötti zajcsillapítást biztosítja a pihenni és/vagy tanulni vágyó fiataloknak. A szobákon belüli válaszfalak és a folyosó fala ALBAFAL válaszfallal készülnek.


További információért, kérdés esetén keressen minket bizalommal! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:


Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2023.06.05.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information